IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
    Светна ме че май не описваш точно нещата Щото доколкото разбрах Фонда разполага СЪС ВСИЧКИТЕ ТИ ДАННИ В КТБ, и ги държи ги на електронен носител, до който и изплащащите банки имат достъп. И там (в бакните, поне в "мойта") сравняват НЕ АДРЕСИ ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ, А АДРЕСА В ЛК!!! Щото аз смених 2 адреса за кореспонденция в КТБ, а адреса в ЛК остана същия И ДНЕС НЯМАХ проблем с това.

Относно следното:

...Ще се направя че не съм го прочел

Приятен ден
    Всъщност работата е че не си прочел постовете ми а само последния ама коментираш в стил "Сам си си виновен"
    Не зная какво вижда банката и какво има във ФГВ, зная, че ми обясниха че адреса бил различен, а в КТБ хората погледнаха и казаха че всичко си е точно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
      Да...и да си припомним това съобщение на БНБ:
      http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20140622_BG
      Честито на успелите...за една друга част от вложителите, не остава нищо друго освен да са гмурнем в дълбините на съдебните спорове....а какво ще се случи ще разберете след доста време, когато днешния ден /и събитията предшествали го/ ще е само смътен спомен за вас.

ПОЖЕЛАВАМ ТИ В МАКС КЪС СРОК ДА СЕ ОПРАВИШ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ И БЕЗ ЗАГУБИ !!!
      ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ИМА КАКВО ДА СЕ ВЗЕМЕ ЗА В БЪДЕЩЕ И НАД ГАРАНЦИЯТА.....САМО НЕРВИ ДА ИМА ЧОВЕК И ДА МОЖЕ ДА ДЕЯНИ......
      МНОГО КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ПАРИ !

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Ходих до ОББ.Само за справка.
        Накапаха ме да попълня 2 бр. декларации за свързаност.
        Искаха да попълвам и документ за разпореждане с парите, но им отказах.
        Снимаха ми и личната карта и ме накараха да напиша "вярно с оригинала".
        Честно казано това ми идва малко в повече.Откъде да знам утре къде ще разнасят това копие.
        Дружеството има правото да "администрира лични данни"...
        Част от дейността на една банка е това, имат задължението да се отнасят поверително.

Коментар

• Ходих до ОББ.Само за справка.
          Накапаха ме да попълня 2 бр. декларации за свързаност.
          Искаха да попълвам и документ за разпореждане с парите, но им отказах.
          Снимаха ми и личната карта и ме накараха да напиша "вярно с оригинала".
          Честно казано това ми идва малко в повече.Откъде да знам утре къде ще разнасят това копие.

Коментар

• misanthrope

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
            Човек, тъп ли си или на тъп се правиш. Значи в КТБ хората културно са позволили като си откриваш сметка, да си напишеш адреса по лична карта, и да посочиш допълнително адрес за кореспонденция, различен от този по лична карта.
            После някой $%€%€$% взема посочения от мен адрес за кореспонденция ( въпреки че в КТБ изрично си пише че адреса по лична карта е друг) и го праща на ФГВ.
            Сега светна ли ти във всезнаещата глава?
            Светна ме че май не описваш точно нещата Щото доколкото разбрах Фонда разполага СЪС ВСИЧКИТЕ ТИ ДАННИ В КТБ, и ги държи ги на електронен носител, до който и изплащащите банки имат достъп. И там (в бакните, поне в "мойта") сравняват НЕ АДРЕСИ ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ, А АДРЕСА В ЛК!!! Щото аз смених 2 адреса за кореспонденция в КТБ, а адреса в ЛК остана същия И ДНЕС НЯМАХ проблем с това.

Относно следното:
            Човек, тъп ли си или на тъп се правиш
            ...Ще се направя че не съм го прочел

Приятен ден
            Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

Прочетох:

Май никой няма да оправя чужди данни относно адрес (и др) в ЛК, само ги сравняват с тези в ЛК която представяш днес. Във Фонда имат данните от ЛК както са в КТБ. Ако междувременно е настъпила промяна (в адреса или № на ЛК), за която не е докладвано в КТБ-има несъответствие.
              Човек, тъп ли си или на тъп се правиш. Значи в КТБ хората културно са позволили като си откриваш сметка, да си напишеш адреса по лична карта, и да посочиш допълнително адрес за кореспонденция, различен от този по лична карта.
              После някой $%€%€$% взема посочения от мен адрес за кореспонденция ( въпреки че в КТБ изрично си пише че адреса по лична карта е друг) и го праща на ФГВ.
              Сега светна ли ти във всезнаещата глава?

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                Извинявай, обаче какво да бях чел тук? Че някой №$%№%$№% ще подаде към ФГВ адреса за кореспонденция вместо адреса по лична карта?
                Да беше чел ТИ какво съм написал
                Прочетох:
                за 7-10 деня доде чакам да оправят адреса уихвата (която не тече в момемта) щеше да стигне за една хубава семейна вечеря в Хепи
                Май никой няма да оправя чужди данни относно адрес (и др) в ЛК, само ги сравняват с тези в ЛК която представяш днес. Във Фонда имат данните от ЛК както са в КТБ. Ако междувременно е настъпила промяна (в адреса или № на ЛК), за която не е докладвано в КТБ-има несъответствие.
                Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  до сега не беше ли умната???
                  по-умната, защото фондът е празен - ВЕЧЕ
                  Така ли
                  Ей не ви ли омръзна бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                    Довечера както съм обещал синьо джони на масата.Ххехехе доживяхме.Вече само умната.
                    до сега не беше ли умната???
                    по-умната, защото фондът е празен - ВЕЧЕ

Коментар

Те лихвите не текат от 6/11, което стига за вечеря в Каптайн Кук или Филиджанов, и остава ресто. Добре че долара пооправи нещата Та за твойта седмица-ами да беше чел ТУК (обсъждано е често), или в сайта на Фонда Нейсе, свърши се

Да докладвам нещата в махалата, както ги видях, и преминах в една от тях.

1. Опашки НЯМАШЕ пред нито един от 4те клона които изплащаха парите. Може би защото бяха удвоили персонала вътре. В "мойта" банка днес към 10;30 имаше 7 (седем) служителки, вместо обикновенните 2-3-4. И само двама "изчакващи" клиенти.

2. Нещата се бавеха по две причини:

2А-Ако не си клиент на изплащащата банка, правят МНОГО щателна проверка относно данните на ЛК чрез сайта на МВР, който понякога пада (както при мен). За компенсация получих второ шоколадово бонбонче

2Б- Пак АКО НЕ СИ клиент на изплащащата банка първият превод е директен. Други преводи обачче трябва да минат през лична сметка в обслужващата банка. Което означава откриване на сметка (барабар с попълване и подпис на всички нужни декларации), нареждане на превод на остатъка в новата си сметка, и после нареждане на допълнителните преводи до други банки. Включая и попълване и подписване на декларация за произход на парите за всеки превод. Сгрешиш ли нещо, и после го поправиш-пишеш нова декларация. Аз сгреших с датата, поправих си грешката-ЙОК, пиши нова декларация!!! После закриване на сметката.

При мен (с общо 3 превода) процедурата отне към 1/2 час, и ми струваше 9,30 лв. 4 от тях за таксите за двата превода, остатъка-за таксите отваряне и затваряне на новата сметка, предполагам

П.С. Утре съм в ПИБ за друга сметка с пълномощно от чужбина, и на база случилото се днес-днес ще правя само един превод. Вчера провериха всички документи (бяха наред), дано и утре да е така
                      Извинявай, обаче какво да бях чел тук? Че някой №$%№%$№% ще подаде към ФГВ адреса за кореспонденция вместо адреса по лична карта?
                      Да беше чел ТИ какво съм написал

Коментар

• misanthrope

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                        Абе малоумна малоумна.... за 7-10 деня доде чакам да оправят адреса уихвата (която не тече в момемта) щеше да стигне за една хубава семейна вечеря в Хепи
                        Те лихвите не текат от 6/11, което стига за вечеря в Каптайн Кук или Филиджанов, и остава ресто. Добре че долара пооправи нещата Та за твойта седмица-ами да беше чел ТУК (обсъждано е често), или в сайта на Фонда Нейсе, свърши се

Да докладвам нещата в махалата, както ги видях, и преминах в една от тях.

1. Опашки НЯМАШЕ пред нито един от 4те клона които изплащаха парите. Може би защото бяха удвоили персонала вътре. В "мойта" банка днес към 10;30 имаше 7 (седем) служителки, вместо обикновенните 2-3-4. И само двама "изчакващи" клиенти.

2. Нещата се бавеха по две причини:

2А-Ако не си клиент на изплащащата банка, правят МНОГО щателна проверка относно данните на ЛК чрез сайта на МВР, който понякога пада (както при мен). За компенсация получих второ шоколадово бонбонче

2Б- Пак АКО НЕ СИ клиент на изплащащата банка първият превод е директен. Други преводи обачче трябва да минат през лична сметка в обслужващата банка. Което означава откриване на сметка (барабар с попълване и подпис на всички нужни декларации), нареждане на превод на остатъка в новата си сметка, и после нареждане на допълнителните преводи до други банки. Включая и попълване и подписване на декларация за произход на парите за всеки превод. Сгрешиш ли нещо, и после го поправиш-пишеш нова декларация. Аз сгреших с датата, поправих си грешката-ЙОК, пиши нова декларация!!! После закриване на сметката.

При мен (с общо 3 превода) процедурата отне към 1/2 час, и ми струваше 9,30 лв. 4 от тях за таксите за двата превода, остатъка-за таксите отваряне и затваряне на новата сметка, предполагам

П.С. Утре съм в ПИБ за друга сметка с пълномощно от чужбина, и на база случилото се днес-днес ще правя само един превод. Вчера провериха всички документи (бяха наред), дано и утре да е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                          ДСК са с най-бавното обслужване в света. Не си спомням случай да съм минал за под час там, за каквото и да било - последния път толкова ме изнервиха, че им звънях в централно - в клон с две гишета работеше само едното - пуснаха и второто, но вече толкова бях набрал, че нафрасках от тях превод към друга банка и повече не искам да имам нищо общо с тяхното обслужване.

Т.е. нищо ново под слънцето... Висене в ДСК.
                          Аз също на 2 пъти прекратявах работата с тях по същата причина. Много се изнервям да чакам на опашка с пенсионери с билетчета. Мислех си за частното им банкиране ама така или иначе не ми е основна та се задоволявам с онлайн системата им.

Не че ги хваля, ама в КТБ не ми се налагало да вися на опашка...

Иначе по-повод на мнението на misanthrope по-долу наистина много неквалифициран народ работи в банките като цяло. Обикновено знам повече от служителите на гишетата за техните услуги и системи...
                          С две думи всеки по-смислен служител се занимава с нещо друго, а не с клиенти.
                          Освен това обикновено има една строга йерархичност при услугите и само един има достъп до съответната услуга в клона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                            Уважаеми, съвложители,

Предлагам да се поздравим! Аз си прибрах паричките! Със случилото се днес мисля, че можем да оборим всички апокалиптични прогнози на знайни и незнайни трейдъри, форекси и други там (моля да ме извините, че не споменавам всички). Както виждате парите на вложителите в КТБ бяха върнати, не се наложи хората да се оплакват на арменския поп да чакат 10 години и други подобни черни прогнози! На печелившите ЧЕСТИТО и приятно харчене на парите по празниците!

Поздрави,
                            Един бивш вложител на КТБ!
                            Да...и да си припомним това съобщение на БНБ:
                            http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20140622_BG
                            Честито на успелите...за една друга част от вложителите, не остава нищо друго освен да са гмурнем в дълбините на съдебните спорове....а какво ще се случи ще разберете след доста време, когато днешния ден /и събитията предшествали го/ ще е само смътен спомен за вас.

Коментар

• честито на всички вложители на КТБ

Довечера както съм обещал синьо джони на масата.Ххехехе доживяхме.Вече само умната.

Коментар

• Уважаеми, съвложители,

Предлагам да се поздравим! Аз си прибрах паричките! Със случилото се днес мисля, че можем да оборим всички апокалиптични прогнози на знайни и незнайни трейдъри, форекси и други там (моля да ме извините, че не споменавам всички). Както виждате парите на вложителите в КТБ бяха върнати, не се наложи хората да се оплакват на арменския поп да чакат 10 години и други подобни черни прогнози! На печелившите ЧЕСТИТО и приятно харчене на парите по празниците!

Поздрави,
                                Един бивш вложител на КТБ!

Коментар

Working...
                                X