IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
    Като подписваш договор за депозит,незвисимо в коя банка, в условията пише че депозит/до 100к/ е гарантиран от същия тоя Фонд !!!
    Това какво са ти писали в договора да не те подвежда. Гаранцията на депозита ти не зависи от банката, а от фонда. Ти на този твои договор виждаш ли подпис и печат на фонда? Банката не може да поема задължения на трето лице по нейн договор. После гаранцията при фалит зависи от фонда, а не от фалиралата банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      А защо трябва изобщо да ти изплащат нещо, след като банката ти е фалирала? Договора го е подписала банката не ФГВ?
      Защото моето момЧе ТАКИВА СА ПРАВИЛАТА!

Точка
      Като подписваш договор за депозит,незвисимо в коя банка, в условията пише че депозит/до 100к/ е гарантиран от същия тоя Фонд !!!
      И този фонд днес ми каза че договора го е подписвала старата ми лична карта а не АЗ.
      Капиш ? или реотаните са още студени ?

И като не си наясно,не цвъкай глупави постове и да замърсяваш ефира !

Коментар

Защо аз трябва да подавам някакви документи и молби ??????
        Да ми изплатят гарантирания депозит пък да си ъпдейтват те базата.Или да сверяват където си искат.
        Договора съм го подписал АЗ а не старата ми карта,и АЗ днес се идентифицирах пред държавата с ОФИЦИАЛЕН документ,който тя самата ми е издала.
        А защо трябва изобщо да ти изплащат нещо, след като банката ти е фалирала? Договора го е подписала банката не ФГВ?
        Защото моето момЧе ТАКИВА СА ПРАВИЛАТА!

Точка

Коментар

Стига глупости бе, идете си променете данните в КТБ и това е. Не е речено да висиш в централата може и в някой друг клон да се подаде, пък и до ден два предполагам че и в централата няма да има никой

Защо аз трябва да подавам някакви документи и молби ??????
          Да ми изплатят гарантирания депозит пък да си ъпдейтват те базата.Или да сверяват където си искат.
          Договора съм го подписал АЗ а не старата ми карта,и АЗ днес се идентифицирах пред държавата с ОФИЦИАЛЕН документ,който тя самата ми е издала.

Коментар

• Днес бях в един клон на обслужващата банка, където нещата изглеждаха много мудни, отидох пеша за 10 мин. до най-близкия друг клон. Там за 10 минути всичко свърши.
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
              След час чакане и петнадесет минути на гише пуснахме превод, приспаднаха ми 12 лева щот рингс е задължителен за определени суми, уж щеше да е безплатно
              ама майната им.

над 100 бона е само с РИНГС... все пак 12 лева се преживяват за 100 + бона превод.

още повече че след няколко минути се появява в другата сметка.

Коментар

Ц , мисля че е задължителен за суми над 100 000 лв
                Аха. Е честито тогава Аз съм под 100. Независимо от това се чесаха по кратуните 10 мин дали е безплатно или не и по коя система

Коментар

Все пак аз смятам да се допитам до адвокат. Днес ми бе отказано да ми изплатят гарантирания депозит ,поради сменена лична карта .
                  Държавата, в лицето на Фонда отказва да признае официален документ за самоличност който самата тя е издала
                  Все едно договора за депозит го е сключвала старата ми лична карта а не моята личност,
                  Смятам че това е ПРАВЕН АБСУРД и ще се посъветвам с адвокат още днес .
                  На маймуни ни направиха в тая скапана държава !
                  Стига глупости бе, идете си променете данните в КТБ и това е. Не е речено да висиш в централата може и в някой друг клон да се подаде, пък и до ден два предполагам че и в централата няма да има никой

Коментар

Безплатно е по БИСЕРА ама щеше да ги получиш утре. И това си го пише, друг е въпроса че и в банките не го знаят
                    Ц , мисля че е задължителен за суми над 100 000 лв

Коментар

След час чакане и петнадесет минути на гише пуснахме превод, приспаднаха ми 12 лева щот рингс е задължителен за определени суми, уж щеше да е безплатно
                      ама майната им.
                      Безплатно е по БИСЕРА ама щеше да ги получиш утре. И това си го пише, друг е въпроса че и в банките не го знаят

Коментар

• Все пак аз смятам да се допитам до адвокат. Днес ми бе отказано да ми изплатят гарантирания депозит ,поради сменена лична карта .
                        Държавата, в лицето на Фонда отказва да признае официален документ за самоличност който самата тя е издала
                        Все едно договора за депозит го е сключвала старата ми лична карта а не моята личност,
                        Смятам че това е ПРАВЕН АБСУРД и ще се посъветвам с адвокат още днес .
                        На маймуни ни направиха в тая скапана държава !

Коментар

• БЛАГОДАРЯ в + съм за сега - ако разполагах със оперативност - щях да се върна в евро по рано още при 1,26 нямаще да удържа на изкушението .

Коментар

• След час чакане и петнадесет минути на гише пуснахме превод, приспаднаха ми 12 лева щот рингс е задължителен за определени суми, уж щеше да е безплатно
                            ама майната им.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              С "май" и аз го знам - търся потвърждение , защото съм превалутирал ~1,372-ев/д. - затова и питам за по точно сведение . На втори етап , при очаквана корекция от 1,30 за Ев./дол. да си търся входа !
                              1.586
                              По рано в темата беше споменато. Това е референтния курс на БНБ за 4 Дек. Той се обявява на 3ти около 17.00 часа.

Коментар

Къде са го казали ? защото аз гледах на сайта на Фонда и нямаше такава информация !
                                баш там......

и доста сайтове го публикуваха също, аз поне така го разбрах.

Коментар

Working...
                                X