Първоначално изпратено от kurta007
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеА защо трябва изобщо да ти изплащат нещо, след като банката ти е фалирала? Договора го е подписала банката не ФГВ?
Защото моето момЧе ТАКИВА СА ПРАВИЛАТА!
Точка
И този фонд днес ми каза че договора го е подписвала старата ми лична карта а не АЗ.
Капиш ? или реотаните са още студени ?
И като не си наясно,не цвъкай глупави постове и да замърсяваш ефира !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеЗащо аз трябва да подавам някакви документи и молби ??????
Да ми изплатят гарантирания депозит пък да си ъпдейтват те базата.Или да сверяват където си искат.
Договора съм го подписал АЗ а не старата ми карта,и АЗ днес се идентифицирах пред държавата с ОФИЦИАЛЕН документ,който тя самата ми е издала.
Защото моето момЧе ТАКИВА СА ПРАВИЛАТА!
Точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеСтига глупости бе, идете си променете данните в КТБ и това е. Не е речено да висиш в централата може и в някой друг клон да се подаде, пък и до ден два предполагам че и в централата няма да има никой
Защо аз трябва да подавам някакви документи и молби ??????
Да ми изплатят гарантирания депозит пък да си ъпдейтват те базата.Или да сверяват където си искат.
Договора съм го подписал АЗ а не старата ми карта,и АЗ днес се идентифицирах пред държавата с ОФИЦИАЛЕН документ,който тя самата ми е издала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеСлед час чакане и петнадесет минути на гише пуснахме превод, приспаднаха ми 12 лева щот рингс е задължителен за определени суми, уж щеше да е безплатно
ама майната им.
над 100 бона е само с РИНГС... все пак 12 лева се преживяват за 100 + бона превод.
още повече че след няколко минути се появява в другата сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеЦ , мисля че е задължителен за суми над 100 000 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеВсе пак аз смятам да се допитам до адвокат. Днес ми бе отказано да ми изплатят гарантирания депозит ,поради сменена лична карта .
Държавата, в лицето на Фонда отказва да признае официален документ за самоличност който самата тя е издала
Все едно договора за депозит го е сключвала старата ми лична карта а не моята личност,
Смятам че това е ПРАВЕН АБСУРД и ще се посъветвам с адвокат още днес .
На маймуни ни направиха в тая скапана държава !
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеБезплатно е по БИСЕРА ама щеше да ги получиш утре. И това си го пише, друг е въпроса че и в банките не го знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеСлед час чакане и петнадесет минути на гише пуснахме превод, приспаднаха ми 12 лева щот рингс е задължителен за определени суми, уж щеше да е безплатно
ама майната им.
Коментар
-
Все пак аз смятам да се допитам до адвокат. Днес ми бе отказано да ми изплатят гарантирания депозит ,поради сменена лична карта .
Държавата, в лицето на Фонда отказва да признае официален документ за самоличност който самата тя е издала
Все едно договора за депозит го е сключвала старата ми лична карта а не моята личност,
Смятам че това е ПРАВЕН АБСУРД и ще се посъветвам с адвокат още днес .
На маймуни ни направиха в тая скапана държава !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеС "май" и аз го знам - търся потвърждение , защото съм превалутирал ~1,372-ев/д. - затова и питам за по точно сведение . На втори етап , при очаквана корекция от 1,30 за Ев./дол. да си търся входа !
По рано в темата беше споменато. Това е референтния курс на БНБ за 4 Дек. Той се обявява на 3ти около 17.00 часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеКъде са го казали ? защото аз гледах на сайта на Фонда и нямаше такава информация !
и доста сайтове го публикуваха също, аз поне така го разбрах.
Коментар
Коментар