IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
    Все ме е страх,историята да не покаже,че да се живее на кредит в България последния половин век е било по добре !!?
    Може скоро да разберем....
    Страхотно умозаключение !!!

Коментар

• Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Линк към старата тема:
      http://www.investor.bg/forum/showthr...17#p1413545079
      रादोस्त

Коментар

• Все ме е страх,историята да не покаже,че да се живее на кредит в България последния половин век е било по добре !!?
        Може скоро да разберем....
        Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ми то има и други хора и те мислят по друг начин.Това че някои има пари на депозит съвсем не означава че това са пари които не му трябват...Някои събират пари за апартамент други за кола трети за обзавеждане четвърти за образование на детето пети за екскурзия...А живота е непредвидим и никой не знае утрешния ден какво му носи.Има болести смърт катастрофи и те не са за другите те са и за нас.Никой не е абониран завинаги....Понякога се налагат разходи които не може да предвидиш...
          Така че има хора които не гледат парите със сълзи от умиление и не ги галят.
          Именно де, значи не му трябват в момента Се научите да не събирате а да вземате кредити тогава. Нема да събираш за образование а ше вземеш студентски кредит. Нема да събираш за апартамент, а ще купиш с ипотека. Разходите дет не можеш да предвидиш 10 -15 000 ти стигат за такива разходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
            По скоро варианта на бате Пешо правя.Поръчал съм нов автомобил и разни други работи ще правя с парите, но в банки НЕВЪР.
            E... казах ти, не мога да пия толкова.
            Нов автомобил.. too mainstream както казва младото поколение. А му треперя и на него после па каско па маско па некой го одрал па друг го напикал..
            Не мерси. Мое да извадя некоя кинта за частни училища на младежта друго не ми трябва.
            Разбирасе ако излезе някоя смислена бизнес идея, ама за сега нема, идеите са кът

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
              По скоро варианта на бате Пешо правя.Поръчал съм нов автомобил и разни други работи ще правя с парите, но в банки НЕВЪР.
              Според мен е глупаво това с новия автомобил,но още по глупаво е да ти ги вземе банката и да останеш и без него.
              И аз викам,че не трябва да ревеме от банките.Тук за 5-6 годинки добри парици направихме от излишъците си...Яд ме е само че късно се усетих да ги извадя от дюшека.Можеше и да е по добре.........
              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                За туй паричките в някоя сигурна валутка и под дюшека на топло...а банките и олигарсите да се избиват!
                Дано не мислиш сериозно да държиш пари вкъщи. По-скоро кинтите от КТБ ще ги вкарам в Инвестбанк отколкото под дюшека. Колкото и хитро скривалище да си измислил, накрая ще те оберат.

Коментар

• ти твоите ако искаш пак в банката ти си знаеш

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Това вече пренася спора в друга тема за стойността на парите и активите, което е много широка и бих казал филосовска тема.
                  Ти пък пропускаш, че тези пари, щом са били в банката, значи на собственика им не му трябват. Поне не в момента, така че, ако го успокоиш че още са си там, хич няма и да ги тегли за сега, а може и никога. Тоест, ако се създаде доверие не трябват пари за решаване на кризата. А и парите са нужни .. за да се създаде доверие, да може Лорда да си види пачките в ръцете, да си ги погали, да му текнат сълзи от умиление... после ще ги подържи в ръчички, па ще им ги върне и ще си тръгне, а те ще са готови да ги дадат на теб да ги подържиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Ми то има и други хора и те мислят по друг начин.Това че някои има пари на депозит съвсем не означава че това са пари които не му трябват...Някои събират пари за апартамент други за кола трети за обзавеждане четвърти за образование на детето пети за екскурзия...А живота е непредвидим и никой не знае утрешния ден какво му носи.Има болести смърт катастрофи и те не са за другите те са и за нас.Никой не е абониран завинаги....Понякога се налагат разходи които не може да предвидиш...
                    За туй паричките в някоя сигурна валутка и под дюшека на топло...а банките и олигарсите да се избиват!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                      Това вече пренася спора в друга тема за стойността на парите и активите, което е много широка и бих казал филосовска тема.
                      Ти пък пропускаш, че тези пари, щом са били в банката, значи на собственика им не му трябват. Поне не в момента, така че, ако го успокоиш че още са си там, хич няма и да ги тегли за сега, а може и никога. Тоест, ако се създаде доверие не трябват пари за решаване на кризата. А и парите са нужни .. за да се създаде доверие, да може Лорда да си види пачките в ръцете, да си ги погали, да му текнат сълзи от умиление... после ще ги подържи в ръчички, па ще им ги върне и ще си тръгне, а те ще са готови да ги дадат на теб да ги подържиш

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                        Не, няма нужда от спец закон. Сегашния позволява фонда да влезе като акционер. Спец закон трябваше за разделяне на добра-лоша банка.

Абе, гледам тука кипи ентусиазъм по повод предстоящия фалит та викам малко да ви поохладя Одиторския доклад трябва да е готов на 20-ти но БНБ иска "окончателна оценка за капиталовата адекватност" до 31-ви. И по закон имат право на 5 дни за да вземат лиценза така че тия келеши спокойно могат да ни мотаят до 5-ти ноември.
                        Мда, прав си за закона, моя грешка.

Със сигурност ще мотаят да, щото то и съпротива има на фалита, ъф корс. Рано е за шампанско, оставаме на чай

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          И капиталци са запразнили от рано

Одитът на КТБ ще покаже отрицателен капитал
                          http://www.capital.bg/politika_i_iko...b_shte_pokaje/
                          О, да, това още вчера го видях. Там са заредили с каса шампанско и рефрешват сайта на БНБ нонстоп, в очакване на фалита

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                            Не, няма нужда от спец закон. Сегашния позволява фонда да влезе като акционер. Спец закон трябваше за разделяне на добра-лоша банка.

Абе, гледам тука кипи ентусиазъм по повод предстоящия фалит та викам малко да ви поохладя Одиторския доклад трябва да е готов на 20-ти но БНБ иска "окончателна оценка за капиталовата адекватност" до 31-ви. И по закон имат право на 5 дни за да вземат лиценза така че тия келеши спокойно могат да ни мотаят до 5-ти ноември.
                            И капиталци са запразнили от рано

Одитът на КТБ ще покаже отрицателен капитал
                            http://www.capital.bg/politika_i_iko...b_shte_pokaje/

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                              Пречи, за това нещо трябва специален закон. Ако няма и смел австрийски фонд с няколко милиарда в джоба, има само един изход за банката - летален. Но той вече си е почти факт, ясно е.

Коментар

• lordrad, ако търсиш спокойствие не си за борсата. Няма значение коя. Не случайно инвестициите в акции са най-рискови. Моят съвет е или свиквай с риска или си купи 2 декара нивичка и си спи спокойно, че няма да ти я открадната (е цената й винаги може да падне или градушката да ти унищожи продукцията, но все пак )

Коментар

Working...
                                X