IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
    Що не питаш дедо ми спестовника 1997 година и комшията бохем ,който си купи апаратмент за 800 долара ? Понеже с толкова изплати кредита си ?
    Дядо ти защо си е държал парите в левчета?!

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Мислете тъй както си щете,
    но вие грешите приятелю днес
    Който е на депозит не му излизат изгодни сделки. Прекалено страхлив и предпазлив е, за да купи спекулативно. Просто за него изгодна сделка няма.
    Който е играч, ако види изгодна сделка, ще я направи и без да дава пари. Ще вземе пари от един ще плати на друг, ще капарира, ще разсрочи ще вземе кредит по-бързо отколкото си мислиш..
    Изгодните сделки са въпрос на късмет, усет и склонност към риск. Често се губи също и нямат нищо общо с това, колко си надиплил в банката
    Това което ми описваш е "играч далавераджия". Такъв може само да губи пари... обикновено чужди пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      Е добре поне че ти си рационален и си набивал кредити. Иначе щеше като нас да висиш тука и да чакаш пари от КТБ. Опа, чекай малко...
      Напротив, аз също съм ирационален и съм на депозит и вися и чакам пари от КТБ като вас
      Просто, за разлика от вас, си давам сметка че е така, знам си, че съм прецакан, ама така се чувствам по-удобно и комфортно да си знам, че съм прецакан, ама да не се боя че ще ме бият

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
        Иначе щеше като нас да висиш тука и да чакаш пари от КТБ. Опа, чекай малко...
        Не искате да кажете че всичките ви пари са само в КТБ нали ? Иначе не би трябвало да пишете точно в този форум.
        Айде ако в bgmama го прочета това - простено е....ама в investorBG ?
        Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          Добре... имам си депозит... излиза ми изгодна сделка, правя си парите по 10, докато другите чакат да им отпуснат кредит. Така изгодно ли ти се вижда или пак не е изгодно?!

Или как да го кажа по друг начин, да имаш на разположение пари е незаменима ценност.

Още един пример, става нещо непредвидимо и ти трябва спешно голяма сума пари, иначе ще загубиш много повече... как взимаш кредит, ако вече си взел 5 кредита?!

Там е работата, че като имаш депозит не си пре..ан. Просто имаш много повече място за маневри. Като си на кредит, няма мърдане, ставаш роб... работиш за другите. Нямаш право на избор... трябва да връщаш кредита.
          Мислете тъй както си щете,
          но вие грешите приятелю днес
          Който е на депозит не му излизат изгодни сделки. Прекалено страхлив и предпазлив е, за да купи спекулативно. Просто за него изгодна сделка няма.
          Който е играч, ако види изгодна сделка, ще я направи и без да дава пари. Ще вземе пари от един ще плати на друг, ще капарира, ще разсрочи ще вземе кредит по-бързо отколкото си мислиш..
          Изгодните сделки са въпрос на късмет, усет и склонност към риск. Често се губи също и нямат нищо общо с това, колко си надиплил в банката

Коментар

• 1.Икономикатата ще спре да се свива, потреблението ще порасне, постъпленията към държавата ще се увеличат.
            2.Ще има желаещи да придобият активите на която и да е банка и така банката ще се капитализира.
            3. Ако изплащането на депозитите до 100к. евро стане с облигации, то такива трябва да бъдат издадени и на вложителите с над 100к., като първите да имат привилегията техните облигации първо да се изплатят.
            4. Поради това което към написал в точки - 1 и 2 тези облигации ще имат стойност и то доста добра и е върховна глупост да бъдат наричани хартийки.
            5.Разбира се търтовията с тези облигации преди падежа им трябва да бъде разрешена и който желае да може да си ги продаде на пазарната им цена.
            Това според мен е добър вариант да се излезе от тази неприятна ситуация.
            D.Y.F-091066

Коментар

Това е най глупавото нещо което може да си помисли човек.

Особено като се вземат предвид и лихвите в България.
              Що не питаш дедо ми спестовника 1997 година и комшията бохем ,който си купи апаратмент за 800 долара ? Понеже с толкова изплати кредита си ?
              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                Изключително ирационални хора сте вие
                Е добре поне че ти си рационален и си набивал кредити. Иначе щеше като нас да висиш тука и да чакаш пари от КТБ. Опа, чекай малко...

Коментар

Тия пари са тука или са инвестирани в някакви бизнеси или в активи или нещо
                  Те ако парите бяха тук нямаше да имаме проблеми. Нали не забравяш, че поискаха сами специален надзор именно, защото нямаха пари. Цветан Василев продължава да се окрива и да не дава отговор къде са парите, защото не са в банката му. Да не ги е изнесъл на гръб, но не ме карай да ти обяснявам как се източват пари, чрез отпускане на кредити на свързани фирмички без дейност и с подставени лица. Все едно да обясняваш на че Бърни Мадоф не е завлякъл хората с 50$ млрд. и е осъден на 150 години нарочно. Или Станфорд не е гепил 8$ млрд. След като смяташ, че Цецо е невинен защо не се връща в БГ и да даде показания, да каже къде са парите. Много е наивно да се смята, че при този силен обществен интерес някой ще се осмели да му посегне.

Коментар

Изключително ирационални хора сте вие Хем ревете как тия с кредитите ви крали, хем кътате на депозит. Ми крадете и вие бе
                    Има един Киосаки, та той обяснва, че парите са всъщност разписки за дълг. Ако имаш пари, значи НА ТЕБ ти дължат. Ако имаш кредит, значи ти дължиш. Ако на теб ти дължат, има голяма опасност да не ти върнат. Ако ти дължиш вече.. както стане.
                    Сега.. ако искаш да си имаш депозит за спокойствие, имай си ама си знай че си преебан. Ако искаш да не си преебан а ти да преебеш някого, вземи кредит ама мое па да те бият
                    Нема начин хем така хем онака.
                    Дай си сметка, че депозита ти е давал някаква сигурност и спокойствие и не реви че ти се обезценил или че ти е донесъл добра лихва и не реви че чакаш 4 месеца сега
                    Ако не те кефи, тегли кредити, купувай там имоти коли, бизнеси акции, ама не реви после ма те банките ма те кожодери.
                    Все друг ни виновен

Добре... имам си депозит... излиза ми изгодна сделка, правя си парите по 10, докато другите чакат да им отпуснат кредит. Така изгодно ли ти се вижда или пак не е изгодно?!

Или как да го кажа по друг начин, да имаш на разположение пари е незаменима ценност.

Още един пример, става нещо непредвидимо и ти трябва спешно голяма сума пари, иначе ще загубиш много повече... как взимаш кредит, ако вече си взел 5 кредита?!

Там е работата, че като имаш депозит не си пре..ан. Просто имаш много повече място за маневри. Като си на кредит, няма мърдане, ставаш роб... работиш за другите. Нямаш право на избор... трябва да връщаш кредита. Не можеш да си правиш каквото си искаш... защото ти идва падеж.

Нека му е зле на този който си има депозит, няма нито падеж, нито притеснения, само от него си зависи, до колко ще си увеличи парите и депозитите. Кеф ти кеш... кеф ти акции, облигации, ДЗР... и тн. и тн. Има и трезори... вратите на всякъде са ти отворени, не зависиш от никого освен от собствената си креативност.
                    Last edited by Xman1; 17.10.2014, 16:03.

Коментар

И защо да е по зле да имаш депозит?! Защото банката може да фалира ли... ами че то и тухла може да ти падне на главата.

Тази логика е доста глупава... да нямаш депозит, защото банката можело да фалира.

Ами дай тогава да не си купуваме автомобили, защото може да катастрофират.
                      Разплащателната сметка може да мине за автомобил, виж депозита е нещо като ненужен автопарк.

Коментар

И защо да е по зле да имаш депозит?! Защото банката може да фалира ли... ами че то и тухла може да ти падне на главата.

Тази логика е доста глупава... да нямаш депозит, защото банката можело да фалира.

Изключително ирационални хора сте вие Хем ревете как тия с кредитите ви крали, хем кътате на депозит. Ми крадете и вие бе
                        Има един Киосаки, та той обяснва, че парите са всъщност разписки за дълг. Ако имаш пари, значи НА ТЕБ ти дължат. Ако имаш кредит, значи ти дължиш. Ако на теб ти дължат, има голяма опасност да не ти върнат. Ако ти дължиш вече.. както стане.
                        Сега.. ако искаш да си имаш депозит за спокойствие, имай си ама си знай че си преебан. Ако искаш да не си преебан а ти да преебеш някого, вземи кредит ама мое па да те бият
                        Нема начин хем така хем онака.
                        Дай си сметка, че депозита ти е давал някаква сигурност и спокойствие и не реви че ти се обезценил или че ти е донесъл добра лихва и не реви че чакаш 4 месеца сега
                        Ако не те кефи, тегли кредити, купувай там имоти коли, бизнеси акции, ама не реви после ма те банките ма те кожодери.
                        Все друг ни виновен

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          В България все още не е много приятно да имаш кредит, по-зле е вероятно единствено това да имаш депозит

Коментар

• В България все още не е много приятно да имаш кредит, по-зле е вероятно единствено това да имаш депозит

Коментар

Все ме е страх,историята да не покаже,че да се живее на кредит в България последния половин век е било по добре !!?
                              Може скоро да разберем....
                              Това е най глупавото нещо което може да си помисли човек.

Особено като се вземат предвид и лихвите в България.

Коментар

Все ме е страх,историята да не покаже,че да се живее на кредит в България последния половин век е било по добре !!?
                                Може скоро да разберем....
                                нема що да чакаш Саше, това си е известно и не е само в България така.

Коментар

Working...
                                X