IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Вярваш ли си поне за последното? Щото воплите тука говорят друго.
    Разбира се винаги можеш да кажеш, купувам си всичко, което ми трябва, това, което не мога да си купя, не ми трябва
    Който взема кредит е прошляк.
    Винаги ме е забавлявало как хората си вярват сами и убедено твъдрят че е така
    Ми продъ,жавай да си вярваш кой съм аз да ти преча.Никъде не съм казал че който взема кредит е прошляк.Какво значи това което не мога да си купя?Не ламтя за фирми бизнес яхти и самолети.каквото ми е необходимо за да живея съм си го купил

Коментар

• Какво става с кТб .... Че има ли доклад квесторски У ПонеделниКО ??

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        Защо не престанете с глупавите теории най-после! Гарантираните депозити при всички случаи ще бъдат изплатени бързо,как да Ви го набием в главата?Колко официални изявления да има и от кого,за да разберете?
        Големите вложители ще чакат и ще бъдат бавени във времето,останалите остават само с лошия привкус от голямото закъснение от изплащането(не че на повечето са им трябвали парите спешно де).
        Някак си последните 4 месеца те опровергават!

Коментар

Който взима кредит не е прошляк,а безкрайно глупав
          Всеки според чергата си,баце Пешо е прав затова.
          А така де Не прошляк а глупав.
          Цел свет кредити взема, демек глупаци викаш всички те, а ние тука, ти и бате Пешо се намерихте да ги светнете хората
          Абе де соптрете се малко бе, не раздавайте така квалификации. Допуснете поне за миг че вашата истина, можеби не е абсолютната истина. Може да има някои неща, дето другите хора ги виждат, ама вие - не
          Въпрос на личен избор е какво да правиш с парите си и как да живееш, важното е после да си доволен и да не ревеш по форумите и да се оплакваш от избора си, както и да обясняваш на другите колко са глупаци, щото не правят като тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от carbon Разгледай мнение
            Бързо,бързо....колко бързо? С по 200лв лимит на месец на оФФца Ей на това му се вика бързо!
            Ти виждал ли си такива пари накуп,сигурно затова ти се струват много щото едва ли си.
            Темата е изчерпана,бегай да дразниш в друга
            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
              Разбира се винаги можеш да кажеш, купувам си всичко, което ми трябва, това, което не мога да си купя, не ми трябва
              Който взима кредит не е прошляк,а безкрайно глупав
              Всеки според чергата си,баце Пешо е прав затова.

Коментар

Гарантираните депозити при всички случаи ще бъдат изплатени бързо,как да Ви го набием в главата?
                Бързо,бързо....колко бързо? С по 200лв лимит на месец на оФФца Ей на това му се вика бързо!
                Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Баце, не си много прав.Официалните изявления и обещания валят от 4 месеца.
                  Ще ги слушаме поне още 2.
                  Е така де,то се знаеше,даже се очакваше края на януари да се разплатят.Какво има толкова,мен не ме учудва нищо до момента.От самото начало,след като не отвориха на 21 юли се настроих за след нова година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                    Ситуацията с правителството става все по-интересна. Боко току що, със мощен замах отряза главата на Бюрека. Милите цензурки днес от рано се надупиха но даже не бяха прелъстени, само изоставени
                    Всичко ще е в последния момент, и правителство и КТБ.
                    То при Баце е така, тежък е той. Трябва да каже 99 неща, после да се отметне от всички, сега ти ако искаш още на първата среща да се гушне с Местан, как ще обяснява после колко важно решение е взел, колко национално отговорен е, как не е имал друг избор и с мъка на сърцето е решил да прекрачи принципите си, за да спаси България.
                    Не може лесно да стават тия неща и бързо зер, не се разбира колко са трудни и колко е велик

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Нещо сериозно се обърка.Нито ходя гладен нито дрипав.Данъците и осигуровките си ги плащам върху истинските доходи.Местните данъци си плащам до април на текущата година..Каквото ми трябва си го купувам без кредит разбира щото не съм прошляк.Не се правя на баровец щото не съм и не тегля кредити за да си купувам ненужни боклуци с цел да впечатлявам някого или някоя.Живея разумно и просто както се пееше в една песен.Парите не съм си държал под дюшека но възнамерявам след като си ги получа от КТБ да ги махна от България или бурканбанк.И да знаеш нито съм беден нито се чувствувам прецакан.

Коментар

Защо не престанете с глупавите теории най-после! Гарантираните депозити при всички случаи ще бъдат изплатени бързо,как да Ви го набием в главата?Колко официални изявления да има и от кого,за да разберете?
                        Големите вложители ще чакат и ще бъдат бавени във времето,останалите остават само с лошия привкус от голямото закъснение от изплащането(не че на повечето са им трябвали парите спешно де).
                        Баце, не си много прав.Официалните изявления и обещания валят от 4 месеца.
                        Ще ги слушаме поне още 2.

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                          Може и да е по-евтино, но ефектът ще бъде изключително забавен във времето, а ние гарантираните вложители ще си получим парите след доста време, когато ще са значително обезценени!
                          Кажи ми сега от какво имаме интерес?

Коментар

• Ситуацията с правителството става все по-интересна. Боко току що, със мощен замах отряза главата на Бюрека. Милите цензурки днес от рано се надупиха но даже не бяха прелъстени, само изоставени
                            Всичко ще е в последния момент, и правителство и КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                              Аз съм нормален и мислещ човек когато парите са ми в джоба а не съм потърпевш в ненормална ситуация.При внасяне на пари съм се ръководел единствено и само от закона затова съм внасял суми до гарантираните.Който е има в повече има 28 банки в страната.А ако има над 6 милиона човек вече трябва да мисли за собствена банка.Това, че лакомите задници не четат и спазват закона не означава да се плаща на всички.
                              Пък сега и злобен ще излезеш,банката най-вероятно ще се одържави,така че...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Да не искаш да кажеш, че едва на оня свят ще ви върнат парите?
                                Не всичко се връща на тоя

Коментар

Working...
                                X