IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Те са със сигурност ще получат обезщетения.За нас гарантираните силно се съмнявам, че ще има баница.
    Ще получат и обезщетения и ще си върнат парите с лихвите....при така съборена банка с дейното участие/безучастие на куп държавни органи ще си е голяма драма едно такова дело....

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
      Абе за тези с депозит над гарантираните, може и повечко да е
      Те са със сигурност ще получат обезщетения.За нас гарантираните силно се съмнявам, че ще има баница.

Коментар

Три инстанции в БГ, които ще ти кажат "НЕ" и после Люксембург/Страсбург.
        Може и повече от 3 години.Обезщетението ще е 100 евро, ама това са си 4 бутилки благо Виски.
        Абе за тези с депозит над гарантираните, може и повечко да е

Коментар

И как никой до сега от журналята не е стигнал до тази информация!?
          Не четат Инвестор, простаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotvata Разгледай мнение
            Вече е избрана банката, която ще изплаща гарантираните размери на влоговете – Банка ДСК ЕАД. Провеждат се тестове за извличане на информацията за депозантите от счетоводната система на КТБ АД и импортирането й в счетоводната система на Банка ДСК.
            И как никой до сега от журналята не е стигнал до тази информация!?

Коментар

Добре ще ми дойде някое обезщетение....па макар и след 2-3 год.
              Три инстанции в БГ, които ще ти кажат "НЕ" и после Люксембург/Страсбург.
              Може и повече от 3 години.Обезщетението ще е 100 евро, ама това са си 4 бутилки благо Виски.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotvata Разгледай мнение
                Вече е избрана банката, която ще изплаща гарантираните размери на влоговете – Банка ДСК ЕАД. Провеждат се тестове за извличане на информацията за депозантите от счетоводната система на КТБ АД и импортирането й в счетоводната система на Банка ДСК.
                На мен звездите друго ми говорят!!!

Коментар

И язе

Доклад в понеделник ще има само в БНБ!
                  Информация за обществеността до края на другата седмица.
                  Добре ще ми дойде някое обезщетение....па макар и след 2-3 год.

Коментар

• Вече е избрана банката, която ще изплаща гарантираните размери на влоговете – Банка ДСК ЕАД. Провеждат се тестове за извличане на информацията за депозантите от счетоводната система на КТБ АД и импортирането й в счетоводната система на Банка ДСК.

Коментар

И язе

Айде и аз-барабар Петко с мъжете.
                      "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Абе каквото и да стане, аз ще се ослушвам за заведени дела срещу държавата по повод на КТБ, че съм заделил средства за адвокати и определено ще се включа в някой иск.
                        И язе

Коментар

• Първоначално изпратено от Людени Разгледай мнение
                          Какво става с кТб .... Че има ли доклад квесторски У ПонеделниКО ??
                          Абе каквото и да стане, аз ще се ослушвам за заведени дела срещу държавата по повод на КТБ, че съм заделил средства за адвокати и определено ще се включа в някой иск.

Коментар

Медийно затишие пред буря!

Коментар

Ако Феодалът му нареди на гувернанта ще има! Вече би трябвало да е готова схемата по която ще прилапат каквото им трябва!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                                А така де Не прошляк а глупав.
                                Цел свет кредити взема, демек глупаци викаш всички те, а ние тука, ти и бате Пешо се намерихте да ги светнете хората
                                Абе де соптрете се малко бе, не раздавайте така квалификации. Допуснете поне за миг че вашата истина, можеби не е абсолютната истина. Може да има някои неща, дето другите хора ги виждат, ама вие - не
                                Въпрос на личен избор е какво да правиш с парите си и как да живееш, важното е после да си доволен и да не ревеш по форумите и да се оплакваш от избора си, както и да обясняваш на другите колко са глупаци, щото не правят като тебе
                                Ма взимай кредити кой съм аз да ти преча.И може ли да ми покажеш къде рева по форумите

Коментар

Working...
                                X