IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами в поне 1/3 от случаите хората висяхме на опашката да се жалваме на квесторите поради неглижиране на елементарни задължения от страна на служителите в банката:

- в моят случай: откраднати документи малко преди да сложат КТБ под надзор, обадих се блокирах сметката и банкирането. Щом си получих новите документи отидох лично в банката, актуализираха ми данните и уж разблокираха блокираното. Към тази дата банката вече беше под надзор. Дадоха ми и нови логин детайли за банкирането и справка по сметката. Като обявиха датата на изплащане, ходих втори път - потвърдиха че данните ми са актуализирани и всичко е на ред, само да обявят и банките и мога да си получа парите...в последствие се оказва, че да: данните ми актуализирани, банкирането ми разблокирано, но някак си не са разблокирали сметката... Аааайде + 7 дена

- друг случай: човека представя новите си документи в банката, но някак си пак ей така гледаш ли, служителите правят копие само на предната страна на личната карта. Хооп в системата информацията не съвпада... и човека спечели бонус 7 дена...

- друг имаше със сгешена дата на раждане, вместо 1970 година написали 1910
    този пък спечели 60 години и 7 дена

и така веселба

Коментар

• По белите държави с лк с различаващи се данни от системата ли дават мангите....Лекинко се съмнявам....
      На мен в КТБ, като поисках справка през юли, ми поискаха лк за да си я въведат.
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        ..
        Напълно нормално е
        Нищо нормално не !

Явно не си живял по Белия свят и са ти объркани представите за нормалност !

Коментар

• Много готино си откраднах от фейса

Според последните проучвания, българинът е най-щастлив при следните условия:
          1. кат яде
          2. кат пие
          3. КТБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
            Според мен най-добрият реален ход, който може да се предприеме, е да се проследят парите, за да бъдат върнати на негарантираните и за доброто на държавата и населението.
            А негарантираните са си получили по 100000 евро гарантирана част от сумата.
            Ок, но защо трябва да подарят останалите на Мустака и свързани фирми?
            Аз не съм бил много активен участник в протестите, защото бях сигурен, че ще си получа кинтите. Само, че сега точно всички които бяха на протестите и в гарантираната зона, ТРЯБВА да ги продължим. Обещавам, че винаги ще съм там в подкрепа на останалите едри вложители!

Коментар

• Съжалявам, но все другите ви виновни....
              Днес отидох до една от банките, подписах някаква декларация и за 2 - 3 мин си прехвърлих парите в друга банка.....

Напълно нормално е като имаш някаква промяна в документите, да информираш тези които трябва.....

Коментар

• Има ли някой с ъпдеитнати лични данни и подал възражениe в четвъртък /4.12/ ?

Нека пишем тук за инфромираност.На мен в КТБ ми казаха срока бил 7 дена.Фонда на ймеили не отговаря.Днес една лелка от телефона им потвърди същото.7 дена.
                Няма къде, нито в Интернет нито по телефон да се обадиш обаче, за да ти кажат какво става
                Може би трябва да се обърна към врачки
                Last edited by kurta007; 09.12.2014, 21:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Абе не баш. Аз подадох възражение в офис. приеха го. Е верно, входащ номер взех след няколко часа ама стана.
                  Май май никой не знае какво се прави, в това е тЪргедията. Оставили са лелите да гледат като стреляни зайци.
                  Тъпотия ПЪЪЪЪЛна
                  Опаааа... е това вече наистина е тЪргедия!

На мен от ЦКБ ми казаха - само в централата могат да се подават възражения; за мен ОК - близо ми е, ама бяха натирили и хора от провинцията да пътуват и да висят пред ценралата мамма миа!

Коментар

• Първоначално изпратено от tickvichka Разгледай мнение
                    Аааа тц! Не може! Само в централата (в София поне) приемат възражения а на този етап каквото и да искаш от банката трябва да пуснеш възражение до квесторите

Аз за малце да се гътна от потрес

Отивам в ЦКБ да си получа парите и в системата излиза: Няма дължима сума! Лицето да се обърне към квесторите. ни повече - ни по-малко

Не помня как стигнах до централата им. Пълен хаос, тотален!
                    2 часа чаках на опашката от вън; Подадох възражение; дадоха ми входящ номер, но се оказа че няма как или къде да проверя какво се случва с този номер можела съм да ходя до банката, която би следвало да ми изплати парите и да проверявам там през ден - два... а ако минат над 7 дни и няма пари пак да ида в централата е

нЕма такава държава!
                    Абе не баш. Аз подадох възражение в офис. приеха го. Е верно, входащ номер взех след няколко часа ама стана.
                    Май май никой не знае какво се прави, в това е тЪргедията. Оставили са лелите да гледат като стреляни зайци.
                    Тъпотия ПЪЪЪЪЛна

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
                      .......... пред офисите на КТБ (изкл. централата) няма нито един човек..... ква е драмата не схващам.....или всички искат да ги снимат пред централата !?!?

ако се разходят до някой офис - ще им отнеме 15 мин с такси и 5 минути в офиса

абе не е лесно.....................

Аааа тц! Не може! Само в централата (в София поне) приемат възражения а на този етап каквото и да искаш от банката трябва да пуснеш възражение до квесторите

Аз за малце да се гътна от потрес

Отивам в ЦКБ да си получа парите и в системата излиза: Няма дължима сума! Лицето да се обърне към квесторите. ни повече - ни по-малко

Не помня как стигнах до централата им. Пълен хаос, тотален!
                      2 часа чаках на опашката от вън; Подадох възражение; дадоха ми входящ номер, но се оказа че няма как или къде да проверя какво се случва с този номер можела съм да ходя до банката, която би следвало да ми изплати парите и да проверявам там през ден - два... а ако минат над 7 дни и няма пари пак да ида в централата е

нЕма такава държава!

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                        Е що, друго си е да виснеш пред Централата, хаха

Не знам, аз като си вадих и удостоверението, и извлеченията, по време на надзора - не съм й стъпвал в централата.
                        E то в този ред на мисли не е ясно що са ти извелченията и удостоверенията ама .. друго си е да ги извадиш

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
                          .......... пред офисите на КТБ (изкл. централата) няма нито един човек..... ква е драмата не схващам.....или всички искат да ги снимат пред централата !?!?

Е що, друго си е да виснеш пред Централата, хаха

Не знам, аз като си вадих и удостоверението, и извлеченията, по време на надзора - не съм й стъпвал в централата.

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                            За някои вложители нервите продължават:

http://news.bgnes.com/view/1203306

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                              Не е терор!
                              Tочно терор е ! 6-и месец не можем да си вземем парите !!!!
                              И пак казвам,защо трябва аз да ходя някъде нещо да правя ???
                              Поредния български абсурд !
                              И по лошото от това са олигофрените ,който ти обясняват че не било абсурд, а ти си бил виновен

Коментар

• Още ли се занимаваме с тази тема без бъдеще. Хайде че докато пишем, някой изкупува ценните "книги" от бфб

Коментар

Working...
                                X