IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прекратило а котировките стоят.
    БФБ прекрати членството на КТБ
    http://econ.bg/БФБ-прекрати-членство..._i.623233.html

Коментар

• aslan

Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
      Това пък как го реши, особено от статията?
      Прочети му другите коментари и ще разберешОсобено този:
      Изплащат гарантираните!
      Въпроса е колко ще вземат обслужващите банки за такси и комисионни?
      12лв. за над 100К рингс
      фонда ги задължавал!
      Човека явно 5 пари няма в КТБ, щото и дума не споменава за другите врътки и загуби на тези с гарантирани пари там, ама си злобее, принципно

П.С.Някой чувал ли е за организирване на групов иск срещу БНБ за реалните загуби на тези с гарантираните пари? Не, не става дума жълтите ст'инки (12 лв такса за превод рингс) а за загубена лихва за периода 6/11-4/12
      Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение

Според Василев това се случва благодарение на политици и ключови фигури от българската прокуратура, които обслужват частни интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
          Щом и това предстои явно ще освободят борда, относно влизане в Еврозоната!

Коментар

• Първи въпрос:

Изплащат гарантираните!
            Въпроса е колко ще вземат обслужващите банки за такси и комисионни?
            12лв. за над 100К рингс
            фонда ги задължавал!

Коментар

• Къде са парите, къде са активите!
              Къде е фирмата която ще потърси откраднататите манги?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Цветан Василев пред „Ханделсблат“: „Политици и ключови фигури от прокуратурата доведоха КТБ АД до крах в услуга на частни интереси“

http://www.vassilev.bg/bg/%D1%86%D0%...%81%D0%B8_7_25

Щом и това предстои явно ще освободят борда, относно влизане в Еврозоната!

Коментар

• Цветан Василев пред „Ханделсблат“: „Политици и ключови фигури от прокуратурата доведоха КТБ АД до крах в услуга на частни интереси“

http://www.vassilev.bg/bg/%D1%86%D0%...%81%D0%B8_7_25

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    И аз като теб. Тези седем дни календарни ли са или работни, някой да знае?
                    На мен ми казаха работни.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Високосни, падат се на 29ти Февруари хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от trademan Разгледай мнение
                        Аз съм подал на 5.12. Днес минах през обслужващата банка и данните още не бяха се ъпдейтнали. Казаха ми за най - хубаво да чакам 10 дена.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                          Има ли някой с ъпдеитнати лични данни и подал възражениe в четвъртък /4.12/ ?
                          Аз съм подал на 5.12. Днес минах през обслужващата банка и данните още не бяха се ъпдейтнали. Казаха ми за най - хубаво да чакам 10 дена.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                            По белите държави НЯМА официални документи за самоличност, с различаващи се данни от системата .И няма как да има !

Хем не си запознат ,пък изказваш "компетентни" мнения.
                            То верно, че Сакраменто не е в бела държава....
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                              E то в този ред на мисли не е ясно що са ти извелченията и удостоверенията ама .. друго си е да ги извадиш
                              Хаааха, да

За спомен мил

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                                По белите държави с лк с различаващи се данни от системата
                                По белите държави НЯМА официални документи за самоличност, с различаващи се данни от системата .И няма как да има !

Хем не си запознат ,пък изказваш "компетентни" мнения.
                                Last edited by X_Y; 10.12.2014, 12:15.

Коментар

Working...
                                X