IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
    Днес с лека надежда отидох в клон на обслужващата банка, белким най-най-най-най накрая ми дадат парите ама К*Р
    9 дена,актуализирането на данните все още е мираж

Колко време им трябва на тея лелки с по 10к заплата да сменят данните на 100 човека в компютрите си ???

В кой век живеем ????
    И при мен е така, а дори и не е за актуализация на данни... ето какво научих - от фонда за гарантиране на влоговете ми казаха да се оправям с КТБ. Обадих се в КТБ, те ми казват че решенията се взимат от квесторите, а те дават решението на фондаааа. Обясниха ми и че би трябвало да получа по пощата решението на квесторите, което вече ме метна в оркестъра шах и мат!

Накрая успях да накарам девойката да ми провери сметката. Потвърди че сметката е разблокирана и информацията е подадена към фонда; и ето тук е заровено кучетооо : значи КТБ имат 7 (работни) дни да оправят бакии, после пращат потвърждение към фонда. Ама за колко време фонда ще се размърда и ще си свърши работата - никой не казва ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
      Има ли някой с ъпдеитнати лични данни и подал възражениe в четвъртък /4.12/ ?

Нека пишем тук за инфромираност.На мен в КТБ ми казаха срока бил 7 дена.Фонда на ймеили не отговаря.Днес една лелка от телефона им потвърди същото.7 дена.
      Няма къде, нито в Интернет нито по телефон да се обадиш обаче, за да ти кажат какво става
      Може би трябва да се обърна към врачки

Днес с лека надежда отидох в клон на обслужващата банка, белким най-най-най-най накрая ми дадат парите ама К*Р
      9 дена,актуализирането на данните все още е мираж

Колко време им трябва на тея лелки с по 10к заплата да сменят данните на 100 човека в компютрите си ???

В кой век живеем ????

Коментар

• Вече ,явно са на държавна служба т.е на всички нас ,каква работа вършат освен справки н.з
        Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
        То така беше и 3 дни преди да хлопнат кепенците

Коментар

• http://tranzit.dir.bg/load.php?id=wv...mYyz6Zv2143642

Коментар

• Компост ...
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              Не знам ,ама като влизах в един клон в Стара Загора ,по нищо не личеше ,че банката е с отнет лиценз .Единствено охраната ме попита на входа :"по какъв въпрос"
              Заплатките на служителите си вървят ,няма да се учудя ,ако и премии си сложат
              То така беше и 3 дни преди да хлопнат кепенците
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Комплот или компот ....
                По-скоро е някакъв вид комплициран компот
                Но не това е важния въпрос.
                Основното което е важно е къде се намира Мустака? Нали уж требеше всеки ден наобед да се разписва у полицейското у Белград? Дали е така, или вече са му облекчили мярката и може да си ходи спокойно и в чужбина?

Коментар

• Комплот или компот ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Компотът е ясен, обаче не е ясно къде се намира Мустака? Дали е още у Белград, или вече е у немско?

Цв. Василев: Краят на КТБ е в резултат на комплот
                    11 декември 2014 14:59

Корпоративна търговска банка АД е жертва на позорна кампания, организирана от политико-икономическия кръг на ДПС, твърди пред немския вестник „Ханделсблат" Цветан Василев.

Коментар

• http://www.sac.government.bg/court22...B2%D0%BD%D0%B0

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                        П.С.Някой чувал ли е за организирване на групов иск срещу БНБ за реалните загуби на тези с гарантираните пари? Не, не става дума жълтите ст'инки (12 лв такса за превод рингс) а за загубена лихва за периода 6/11-4/12
                        Няма как да осъдиш някого за потенциални загубени лихви. Харчи си парите със здраве и не се занимавай с глупости.

Коментар

Не знам ,ама като влизах в един клон в Стара Загора ,по нищо не личеше ,че банката е с отнет лиценз(
                          Що не пробва да депозираш? Може още да не са се усетили да закрият депозитите с големите лихви

Коментар

• Не знам ,ама като влизах в един клон в Стара Загора ,по нищо не личеше ,че банката е с отнет лиценз .Единствено охраната ме попита на входа :"по какъв въпрос"
                            Заплатките на служителите си вървят ,няма да се учудя ,ако и премии си сложат

Коментар

Които ,купуват на какво разчитат
                              На това че е евтино Ако Бромак все пак осъди БНБто че са им взели лиценза неправомерно може да капне нещо.
                              Ако някой реши да изкупува като цяло предприятие, което може да се случи и реши да сваля от борсата, може и той да даде нещо.

Коментар

• Които ,купуват на какво разчитат
                                Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                                Прекратило а котировките стоят.

Коментар

Working...
                                X