IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nqkoi Разгледай мнение
    Владимир Каролев е останал без пукнат грош.

Същият този човек обикаляше преди месеци де що има тв студия, за да убеждава хората, че КТБ е читава банка, а Цветан Василев – почтен банкер. С дни убеждаваше, че КТБ трябва да отвори, че няма изтичане и кражба на пари, че прокурори са участвали в далавери, че квесторите са корумпирани. И пак бе язвителен. Защо ли?
    Ти вярно ли вярваш на сайта infosi.bg? На мен всичко това ми прилича на мятане на кал. Явно е настъпил някого по големия пръст. Както всички знает, той не си поплюва и до бой стига ако трябва . Между другото той беше също така активен и по време на протестите срещу Пеевски и правителството на Орешарски. Явно човекът си има потребност да се изказва по всякакви теми, а и може да спори смислено и аргументирано, а тук виждаме някакво навързване и догадки целящи само да направят внушения. Не искам да съм му адвокат на Каролката, но все пак си е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Абе вие чувате ли се кво говорите. Хелт И Уелнес, оня същия с бондовете за Е200млн Предполагам в цяла България няма спа активи за толкова пари...
      В хелта и уелнеса освен да цунете на Цецо златния, друго не знам
      Няма препоръка
      Това само потвърждава, че КТБ е било един голям надут балон. Не съм запозната с този сектор. Може и да се окажеш прав. Аз за това казвах за спекулантска игра. В суматохата докато едните си мислят, че е пълна дупка и продават, а други имат надежда, че ще прецакат първите, защото има голям „келипир” . Иначе за сериозна инвестиция във времето тук съм пас.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
        Дали пък нямат информация за положителна развръзка по случая КТБ.
        Не знам. До мен не е достигнала, но знае ли човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
          Ми кат ви думах че е доносник и най вече смешник що подскачахте тука

Батка, кажи нещо и за моя любимец - мистър Хърсев

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...-hyrsev.251072
          И кво стана

Страницата не е намерена
          Страницата, която търсите може да е била преместена,

името и може да е променено или може да е временно недостъпна

ВЪРНИ СЕ ОБРАТНО

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...-hyrsev.251072
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Въпросът е КОЙ преговаря за Виваком?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              ВАС потвърди отнемането на лиценза на КТБ

Айдеее
              няма айде работата е дебела

Kerry meets ailing Oman sultan in Germany
              PUBLISHED: 18:28 GMT, 10 January 2015 | UPDATED: 18:28 GMT, 10 January 2015

Официално: Джон Кери идва на 15 януари
              Интересно чакаме ли блага вест от ънкъл Джон ? и какво ще кажат родните булонки

а и тва
              Преговаря се с американска фирма за продажбата на "Виваком"
              Last edited by Blackhat; 13.01.2015, 19:48.

Коментар

• ВАС потвърди отнемането на лиценза на КТБ

Айдеее

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                  За Владо никога не съм подскачал, моля, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                    Един стрък домат да беше отгледал поне...
                    Ама па колко е изял...

Коментар

• Ми само си спомни какъв пост заемаше в БНБ по време на кредитните милионери и банковите фалити.няма какво да коментирам такива.Цял живот нищо да не произведеш и създадеш.Един стрък домат да беше отгледал поне.

Отдавна трябваше да е на топло при бай Ставри

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение

Ми само си спомни какъв пост заемаше в БНБ по време на кредитните милионери и банковите фалити.няма какво да коментирам такива.Цял живот нищо да не произведеш и създадеш.Един стрък домат да беше отгледал поне.

Коментар

• Ми кат ви думах че е доносник и най вече смешник що подскачахте тука

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Е, сега става ясно защо се напъва да защитава друга банка и пенсионните фондове.
                            Явно интереса клати феса, драги овце.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Ае сега. Владо не е криел, че го гонят кредиторите за хотела
                              Абе на теория много им се получава на тия хора, ама... нещо що практиката им куца!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от nqkoi Разгледай мнение
                                Владимир Каролев е останал без пукнат грош.

Същият този човек обикаляше преди месеци де що има тв студия, за да убеждава хората, че КТБ е читава банка, а Цветан Василев – почтен банкер. С дни убеждаваше, че КТБ трябва да отвори, че няма изтичане и кражба на пари, че прокурори са участвали в далавери, че квесторите са корумпирани. И пак бе язвителен. Защо ли?
                                Ае сега. Владо не е криел, че го гонят кредиторите за хотела

Коментар

Working...
                                X