IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nqkoi Разгледай мнение
    Владимир Каролев е останал без пукнат грош.

Същият този човек обикаляше преди месеци де що има тв студия, за да убеждава хората, че КТБ е читава банка, а Цветан Василев – почтен банкер. С дни убеждаваше, че КТБ трябва да отвори, че няма изтичане и кражба на пари, че прокурори са участвали в далавери, че квесторите са корумпирани. И пак бе язвителен. Защо ли?
    Е, сега става ясно защо се напъва да защитава друга банка и пенсионните фондове.
    Явно интереса клати феса, драги овце.

Коментар

• Владимир Каролев е останал без пукнат грош.

Същият този човек обикаляше преди месеци де що има тв студия, за да убеждава хората, че КТБ е читава банка, а Цветан Василев – почтен банкер. С дни убеждаваше, че КТБ трябва да отвори, че няма изтичане и кражба на пари, че прокурори са участвали в далавери, че квесторите са корумпирани. И пак бе язвителен. Защо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Абе вие чувате ли се кво говорите. Хелт И Уелнес, оня същия с бондовете за Е200млн Предполагам в цяла България няма спа активи за толкова пари...
        В хелта и уелнеса освен да цунете на Цецо златния, друго не знам
        Няма препоръка
        Абе, аз не знам.... Да си призная похарчих 60 лева в суматохата за артии с 600 номинал. Сега да ги извадя на леФче и съм у парите.
        Едно съм сигурен. Няма по добро място в бегетовица за хелт енд уелнес
        Което не означава, че не моем цунем на Цецо златния
        В най-лошия случай 60 кинта отиват във вечните ловни полета на парите

Коментар

• Абе вие чувате ли се кво говорите. Хелт И Уелнес, оня същия с бондовете за Е200млн Предполагам в цяла България няма спа активи за толкова пари...
          В хелта и уелнеса освен да цунете на Цецо златния, друго не знам
          Няма препоръка
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            Надушвам добра спекулантска игра. Може да се изкара някой лев в суматохата, въпреки, че рискът си е сериозен.
            Дали пък нямат информация за положителна развръзка по случая КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
              Ами към 40 % си бяха... Не е никак малко... И кой ги продаде, кой ги купи... пълно мълчание... Ама някои хора си пият КаФеНце и не ебават да бачкат... това е...
              Надушвам добра спекулантска игра. Може да се изкара някой лев в суматохата, въпреки, че рискът си е сериозен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Ами дали не отиде във верните собственици? Не знам, голям процент мина. Дали не трябваше да имаме уведомление за купувача?
                Ами към 40 % си бяха... Не е никак малко... И кой ги продаде, кой ги купи... пълно мълчание... Ама някои хора си пият КаФеНце и не ебават да бачкат... това е...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  Някой по-запознат да прокоментира срива на цената от 49,40 през Май, на 30,00 през Юли и на 0,11 през Декември на Хелт енд уелнес АДСИЦ, който е явно свързан с КТБ!? Вярно, че се прехвърли доста сериозен пакет, но срива е драстичен... И други дружества, свързани с банката претърпяха сериозни движения на цената на акциите си в южна посока, но... тук е сериозно! Все пак това са самостоятелни дружества!
                  Ами дали не отиде във верните собственици? Не знам, голям процент мина. Дали не трябваше да имаме уведомление за купувача?

Коментар

• Някой по-запознат да прокоментира срива на цената от 49,40 през Май, на 30,00 през Юли и на 0,11 през Декември на Хелт енд уелнес АДСИЦ, който е явно свързан с КТБ!? Вярно, че се прехвърли доста сериозен пакет, но срива е драстичен... И други дружества, свързани с банката претърпяха сериозни движения на цената на акциите си в южна посока, но... тук е сериозно! Все пак това са самостоятелни дружества!

Коментар

А, да.... Забравих. Парите в Държавата ги сере магарето
                      Аз пк не разбрах кои пари си ми изплатил....А и как така забравих за честния националноотговорен капитал който плаща данъци и издържа всички ни

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                        Та кои пари сте ми изплатили казваш?Къде е това чудо частник да плаща?За 25г откак ги има такова чудо не съм видял частник да плаща.Бах ти вица
                        А, да.... Забравих. Парите в Държавата ги сере магарето

Коментар

Аз не деля Мафиотите на частници и държавни служители. Ти трябва да си доволен, че частниците ти изплатихме парите. Не знам дали ги платихме на НЕК, но и тях ще платим
                          Та кои пари сте ми изплатили казваш?Къде е това чудо частник да плаща?За 25г откак ги има такова чудо не съм видял частник да плаща.Бах ти вица

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                            Да живей честния частник и частния национално отговорен капитал.Да живее частната далавера която ще оправи България
                            Аз не деля Мафиотите на частници и държавни служители. Ти трябва да си доволен, че частниците ти изплатихме парите. Не знам дали ги платихме на НЕК, но и тях ще платим

Коментар

Одиторът на КТБ си запази лиценза

Мафия, мафия, мафия!!!!!
                              Да живей честния частник и частния национално отговорен капитал.Да живее частната далавера която ще оправи България

Коментар

• бромак без правен интерес срещу избора на квестори от бнб, според вас

Коментар

Working...
                                X