IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Стига с тия мантри - прокурора съсипал банката дето от една година раздавала необезпечени с нищо кредити като бясна. Прокурора ли е подготвил тази "операция" ?
    Трейдъре, кой съсипа банката нито аз нито ти ще разберем някога.
    НО Гунев каза
    През 2013та е правена физическа проверка на банката, кредитите са били надлежно обезпечени и документите за това - налични. После тези документи са изчезнали, някъде между 2013та и СЛЕД прокурорската проверка и нахлуване в банката
    Сега.. дали е така или не е, кой е изчезнал документите, и защо не са записани залози в регистрите и дали не са, и как са оценени обезпеченията при проверката на одиторите, за да се стигне до извода, че не са обезпечени е въпрос.
    От друга страна разбира се, за това, че са раздадени десетки милиони инвестиционни кредити на фирми на шофьори и секретарки прокурора няма никаква вина да.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Мисля, че не си представяш мноо обективно френската държава
      Абе пичове, вие в неква приказка живеете. Чужденците разбииш ли са некви честни красиви и синеоки русокоси и ... абе кво ше ги гони френската държава, те там не крадат
      Аз пак казвам, разликата е, че ТАМ просто на хората тихомълком им се представя сметката, без много шум и те даже и не разбират че ги такоат МОЩНО. Тука (както би трябвало да бъде) се дига огромен шум, реве се яко ( по стар български обичай, ние сме най-големите ревльовци поне в Европа) и ние почваме да си мислим колко много е зле тука и колко много е добре там
      Дори и да си прав, не мисля, че е напълно. Ако наистина си, излиза, че просто бягам от празен фонд на пълен. Това несъмнено би ускорило възстановяването на парите ми при евентуален фалит, тва няма как да го отречеш. Един вид, кефи ме да го има тоя механизъм с фондовете. Като го заима отново тук, връщам се и готово.

Коментар

• Бате Пешо

Стига с тия мантри - прокурора съсипал банката дето от една година раздавала необезпечени с нищо кредити като бясна. Прокурора ли е подготвил тази "операция" ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от beetle Разгледай мнение
          Само че за Бурканбанк няма фонд (дори да е на 6месец )
          И уихвата е 0% плюс разходите за СОТа у мазето

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Аз ясно съм написал на кого вярвам.на тия дето си изредил не вярвам.Вяевам на Меркел и Путин.Лошото е че Русия е далече и искат визи за там.Пък и климата не е добър.Ако има руска банка тука гарантирана от Руската държава бих си държал парите в нея.Същото важи и за немска банка но с гаранция от Германия.На тия балалайки нашите не им вярвам и думичка.Всички видяха как може умишлено да се съсипе една банка и главния прокурор и шефа на централната банка да бъдат карани да участвуват в това
            Пешо, те искат визи за тебе за Русия, парeнцата батюшка шти ги приеме безвизово с голяма радост! И да не забравиш - В РУБЛИ САМО!!!!
            A немската банка иска немска адресна регистрация и уихвата е 1% както вече казах. ТА разликата с немската и българската е, че в българската като държиш МОЖЕ и да загубиш, в немската - със сигурност губиш всеки ден

Коментар

• Само че за Бурканбанк няма фонд (дори да е на 6месец )

Коментар

А на кого вярваш бе Пешо? На маоиста Барозу, на Папандреу, на Колю Саркози или на Оланд? Я па пОмисли? Тия са окрали толкова пари ( хеле Папандреу) че Боко Серго и Доганя са като детска градина пред тях
                Аз ясно съм написал на кого вярвам.на тия дето си изредил не вярвам.Вяевам на Меркел и Путин.Лошото е че Русия е далече и искат визи за там.Пък и климата не е добър.Ако има руска банка тука гарантирана от Руската държава бих си държал парите в нея.Същото важи и за немска банка но с гаранция от Германия.На тия балалайки нашите не им вярвам и думичка.Всички видяха как може умишлено да се съсипе една банка и главния прокурор и шефа на централната банка да бъдат карани да участвуват в това

Коментар

• Първоначално изпратено от mlntdrv Разгледай мнение
                  А така, а сега си представи БГ държавата, която продължава да си е**** м******, заради кофти съд и прокуратура... и сега си представи френската, която при 1вия такъв случай, изплаща от буфера (фонда) и почва да ги гони тия кредитираните да си платят. Как ти се струва? Има ли разлика в съдилищата и прокуратурите на 2те страни, е въпроса май в крайна сметка.
                  Мисля, че не си представяш мноо обективно френската държава
                  Абе пичове, вие в неква приказка живеете. Чужденците разбииш ли са некви честни красиви и синеоки русокоси и ... абе кво ше ги гони френската държава, те там не крадат
                  Аз пак казвам, разликата е, че ТАМ просто на хората тихомълком им се представя сметката, без много шум и те даже и не разбират че ги такоат МОЩНО. Тука (както би трябвало да бъде) се дига огромен шум, реве се яко ( по стар български обичай, ние сме най-големите ревльовци поне в Европа) и ние почваме да си мислим колко много е зле тука и колко много е добре там

Коментар

• Бате Пешо

Най добрата банка е БУРКАНБАНК и разлика между немското подразделение и нашенското на тази банка НЯМА ! Меркел ли не лъже ? Скъсва се да лъже.
                    Парите си където и да ги пратиш накрая отиват в Азия или Русия, защото банките в Европа натам ги пращат понеже там дават доходност.А там дават доходност както тук даваха на катебейците 10 проценти че и нагоре може.В общи линии сте щастливци защото ще позволят да си дръпнете парите от други банки - внесли при Цецо и изтеглили при Левон - това е звездния ви час.
                    - Ти ги даваш на швабите почти без доходност а те ги "инвестират" в Русия и Азия защото са решили че от това вече ще печелят те , децата им, внуците им. Ще стане ама като се съмне.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Това пък е абсолютно безпочвено. Вие така и не разбрахте, че влога ви се гарантира от ДЪРЖАВАТА не от ФГВ! ФГВ е само някакъв буфер, който обаче ако не стига, това не е основание да отпадне гарантирането. Ето че не стига и държавата търси начин да плати със заеми с фискален резерв и т.н.
                      После, както ти казах, френския е по-празен от нашия след изпразването му, така че логика...
                      Тоест, ако почнат да трещят при празен фонд, държавата Е ДЛЪЖНА да налива, доде не си е*** ма** целата държава. А като си е *** ма** целата държава и в бурканбанк да си, пак ше ядеш дървото
                      А така, а сега си представи БГ държавата, която продължава да си е**** м******, заради кофти съд и прокуратура... и сега си представи френската, която при 1вия такъв случай, изплаща от буфера (фонда) и почва да ги гони тия кредитираните да си платят. Как ти се струва? Има ли разлика в съдилищата и прокуратурите на 2те страни, е въпроса май в крайна сметка.

Коментар

• X_Y, какво става бре? Толкоз мнения триеш и коригираш?
                        Аз цитирам официална информация от настоящия премиер - Бойко Борисов.Къде е драмата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Да формално закона не е нарушен.Но аз нямам доверие в Българската държава заради тези политици.Това е проблема исъзнай го.Не вярвам на Борисов Местан Миков Бареков Куневица Радан Гоце Сидеров и Симеонов.Не вярвам и на Татяна и Светльо.Тия хора без последните двама назначават хората в ържавните институции.Не вярвам нито ма МВР нито на ДАНС нито на Главния прокурор и Съда.Не искам живота ми да зависи от такива хора.Повече вярвам на Меркел.И затова парите там в нвмска банка.Знам че немската бнака също може да лъже ама Меркел не лъже.Немската държава не лъже.Гърция не знам дали е фалирала ама гърците са народ достоен за уважение защото са солидарни а не злобари като българите които се кефят на чуждото неблагополучие.Освен това никой грък не е дошъл тука ратай заплатите и пенсиите им са в пъти по големи от нашите.Колко хора тука се кефеха че така ни се пада включително и ти.Направили сме си съответните изводи.Чакаме четвърти декември и те така.Ако не си разбрал повтарям С Кой майка му Цеко сифоня Петя Цветелина Трактора и тимаджиите не искам да си имам работа никаква.
                          А на кого вярваш бе Пешо? На маоиста Барозу, на Папандреу, на Колю Саркози или на Оланд? Я па пОмисли? Тия са окрали толкова пари ( хеле Папандреу) че Боко Серго и Доганя са като детска градина пред тях

Коментар

• Първоначално изпратено от mlntdrv Разгледай мнение
                            Аз малко по-различно нещо имах предвид от него. Ако успеят да го попълнят наново нашия фонд съм ОК, като краткотраен механизъм за разпределение на щетата си е свършил работата и е бил възстановен.Така или иначе моето условие е, прокуратура и разследване да си свърши работата в търсене на апашите (дори не съм сиг кой орган е отговорен за това). Щото на практика тва е гаранцията на влога, фонда е само някъв вид одържавяване на загубата.
                            Това пък е абсолютно безпочвено. Вие така и не разбрахте, че влога ви се гарантира от ДЪРЖАВАТА не от ФГВ! ФГВ е само някакъв буфер, който обаче ако не стига, това не е основание да отпадне гарантирането. Ето че не стига и държавата търси начин да плати със заеми с фискален резерв и т.н.
                            После, както ти казах, френския е по-празен от нашия след изпразването му, така че логика...
                            Тоест, ако почнат да трещят при празен фонд, държавата Е ДЛЪЖНА да налива, доде не си е*** ма** целата държава. А като си е *** ма** целата държава и в бурканбанк да си, пак ше ядеш дървото

Коментар

• Първоначално изпратено от tonibg Разгледай мнение
                              Ами според ФГВ :

"В: В каква валута ще ми бъде изплатена гарантираната сума?

О: В левове. В случай че имате влог в чуждестранна валута ще Ви бъде изплатена левовата равностойност на съответната валута по фиксинга на БНБ."

Не се знае, дали ще искат да превалутират
                              Чакай бе човеко, те ще ги изплатят в лева, но това не е пречка да ги преведеш по валутна сметка където си искаш, просто се превалутира при превода по курса ( който е тесла ако не е от леФчета в евра) и готово.
                              Знаеш ли що преводи съм наредил от левови сметки по еврови в чужди банки и що преводи съм получил от еврови чужди сметки в моята левова?
                              Само подпиши какво искаш да стане и ще стане, ПО КУРСА на банката в момента на превода нема грижи

Коментар

Не мислите ли, че малко преигравате младежи? Реално погледнато, ЗАЩО в БГ банка никога? Ето че фалита се случи и ето че както е по закон, ще си вземете парите. Лихвите бяха намалени до пазарните (3%) и т.н.
                                Аз малко по-различно нещо имах предвид от него. Ако успеят да го попълнят наново нашия фонд съм ОК, като краткосрочен механизъм за разпределение на щетата си е свършил работата и е бил възстановен.Така или иначе моето условие е, прокуратура и разследване да си свърши работата в търсене на апашите (дори не съм сиг кой орган е отговорен за това). Щото на практика тва е гаранцията на влога, фонда е само някъв вид одържавяване на загубата.
                                Last edited by mlntdrv; 11.11.2014, 12:03.

Коментар

Working...
                                X