Август е от силните месеци. Без 2009 ми е супер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеОт ден на ден все по-тегаво става.6 сделки ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеСега не сме ли паднали?
не знаем какво мислят в момента мажоритарите,а те имат последната дума.
Като във футбола всички залагат за победа на Барселона,а пък тя вземе че
падне,иначе нямаше да е интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПърво ще паднем и после ще тръгнем нагоре, мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПърво ще паднем и после ще тръгнем нагоре, мисля аз.
Коментар
-
Никакво значение няма кой ще е на власт ,а на къде се насочват паричните потоци ...Дянков /Борисов / водеше такава политика ,защото му я налагаха .Държавата България е само една губерния на ЕС .Правителството и цялата там администрация са само едни разпределители на капитали.
ЕС ще използва същата рецепта колкото и да се правят на ощипани ...
Наливане на финанси от въздуха и ИНФЛАЦИЯ
А що се отнася до Химимпорт /цени на акции / неизменно нагоре поне следващите 2-3 години ,както и цялата ни борса ,Със колко никой не може да каже с точност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеХимимпорт е такъв конгломерат за размерите на България, че няма никакво значение кой е на власт, за да вървят те напред. По-скоро тези, които са на власт, трябва да се съобразяват с Химимпорт, а не обратното.
Изборите за европарламент са дори още по-маловажни.
Коментар
-
ivandavidov
Химимпорт е такъв конгломерат за размерите на България, че няма никакво значение кой е на власт, за да вървят те напред. По-скоро тези, които са на власт, трябва да се съобразяват с Химимпорт, а не обратното.
Изборите за европарламент са дори още по-маловажни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1 Разгледай мнениеЛично според мен, евентуална победа на ГЕРБ и Сие ще ни тласнат към предсрочни избори, колкото и да не ми се иска. Това, естествено, ще има своето отражение върху борсовите котировки.
Досега, по времето на ГЕРБ, не сме видели много позитиви за борсата, макар и "червените" да не ни подкрепят. Въпреки всичко, именно предсрочните избори миналата година бяха катализатор за ръста на борсата.
Има много варианти, но повече ще знаем и ще имаме основи за анализи след изборите.
А предполагам, че следващата седмица ще бъде богата и на корпоративни новини - все пак излизат голяма част от консолидираните отчети на емитентите и аз лично следя с интерес голяма част от тях.
Така че ще погледаме малкоИмам свободен кеш...при това над 50% от активите ми...но засега съм "hold", при това дългосрочен.
Успех
П.С. Не е препоръка за инвестиционни решения
По-скоро големите се ослушват заради Украйна, а ние малките като виждаме, че няма никакво движение си траеме и събираме кешец за следващата вълна /било тя да е нагоре или надолЕ/.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ аз това си го мислех като причина за слабата активност, но не виждам смисъл. И ГЕРБ да са първи, и БСП да са първи какво ще се промени? Едва ли някой ще вземе над 50%, едва ли българите ще се променим и бутнем това правителство. Та след изборите ще е същото.....
Първо до 30 май трябва да излезат дневния ред на годишните ОСА...
Там винаги има интересни неща..
Дивидент , обратно изкупуване , увеличение на капитала....
Второ Избори...
Нашите .. ГЕРБ и БСП играят.. кой кого и с колко ...
АБВ , РБ , ББЦ.... начало и край на едни политическа кариера...
ДПС ... бъдещ играч с ГЕРБ...
Атака ...баланс на кабинета...
Страха е дали някой няма да развали дисциплината...и да поиска пресрочни избори....
Бареков се сили..
Гоце колко е силен..
Сидеров какво става....като крепител на кворума..
Една загуба на ГЕРБ ще стане причина за излизане поне на 20 депутата от там...
Една голяма победа на ГЕРБ ,Бареков и ББЦ ,РБ .... отива към предсрочни избори...наесен..
Европа...
Колко ще спечелят евроспептиците..
Фарадж , Мари Льо пен , северна лига , Холанските и белгииски десни..
говори се за 150 места...
Лява или Дясна комисия на ЕС..
На кантар с малка преднина на ЕНП....
Много малка от 3-5 депутата...
Различна перспектива на левите ..да му мислят банките и големите конгломерати.....
Според мен ще тръгнем нагоре ако социолозите не лъжат в момента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ аз това си го мислех като причина за слабата активност, но не виждам смисъл. И ГЕРБ да са първи, и БСП да са първи какво ще се промени? Едва ли някой ще вземе над 50%, едва ли българите ще се променим и бутнем това правителство. Та след изборите ще е същото.....
Досега, по времето на ГЕРБ, не сме видели много позитиви за борсата, макар и "червените" да не ни подкрепят. Въпреки всичко, именно предсрочните избори миналата година бяха катализатор за ръста на борсата.
Има много варианти, но повече ще знаем и ще имаме основи за анализи след изборите.
А предполагам, че следващата седмица ще бъде богата и на корпоративни новини - все пак излизат голяма част от консолидираните отчети на емитентите и аз лично следя с интерес голяма част от тях.
Така че ще погледаме малкоИмам свободен кеш...при това над 50% от активите ми...но засега съм "hold", при това дългосрочен.
Успех
П.С. Не е препоръка за инвестиционни решения
Коментар
Коментар