Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеТъй като аз бях продавач не мога да ти кажа кой друг продава, но мога да ти кажа кой купи моите бройки - Елана Трейдинг.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПичове кой посредник ви продава?
затова по-долу говорих за тълпата, пък те някой колеги скокнаха обидени...
Някаква мини паника си създават инвеститорчетата сами.. Ако бяха по прозорливи щяха да се сетят за какво говори това че пакетните сделки минават в горната част на спреда
Но така е, на тези пазари уроците са скъпи...
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПичове кой посредник ви продава?
Коментар
-
Всеки има своя стратегия..... Наистина в момента логиката сочи да се случва точно това, което се случва, но аз този път залагам на обратната логика и няма да наливам масло в огъня както всичко останали. Ще си нося сам риска...... Миналата година беше добра, ще я изчакам и тази година................Лошото е че в момента цялата борса е зле та не може и да се мисли за спекулации. Та предвид на това да му мислят спекулантите. Въпреки логиката оставам тук твърдо за сега и наблюдавам мача.....
Успех на всички.....
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми писах го по-долу.. тълпата явно предпочита да си ръси на пазар и да мачка цената, вместо да договаря пакетно по тел.
Карай, такива прочистващи офанзиви са си полезни за бъдещето развитие на позицията
Аз затова се поосвободих малко тук. Все още имам акции и все още се надявам на сериозен ръст в размер на стотици проценти, но при текущата ситуация просто рискът не си заслужава чак толкова.
Предпочитам ако трябва да пропусна ползи от това, че съм продал сега, вместо да съм на загуба от това, че държа до дупка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми писах го по-долу.. тълпата явно предпочита да си ръси на пазар и да мачка цената, вместо да договаря пакетно по тел.
Карай, такива прочистващи офанзиви са си полезни за бъдещето развитие на позицията
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеБлагодаря Батя Голямо мазало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПродавача е през кобос, затова.Last edited by termit; 14.05.2014, 14:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗащо при сделка не ми показва продавач?Сигурно съм стотния питащ,ама не мога да намеря нищо по въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПаниката не е добър съветник. Човек прави откровени глупости под нейно въздействие
При положение че на пазара има пакетен купувач, който както се видя мин. седмица беше готов да плаща по 2,17-2,18 за пакети от десетки хил. акции, ти да ръсиш по пазар и да мачкаш цената за да пласираш мизерни бройки, вместо да потърсиш съдействие от брокера си...
Абе верно е че си трябва и храна за акулите...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар