Защо при сделка не ми показва продавач?Сигурно съм стотния питащ,ама не мога да намеря нищо по въпроса
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Паниката не е добър съветник. Човек прави откровени глупости под нейно въздействие
При положение че на пазара има пакетен купувач, който както се видя мин. седмица беше готов да плаща по 2,17-2,18 за пакети от десетки хил. акции, ти да ръсиш по пазар и да мачкаш цената за да пласираш мизерни бройки, вместо да потърсиш съдействие от брокера си...
Абе верно е че си трябва и храна за акулите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПомоему се продава за кеш, с който да се отиграят благоприятните движения на запад...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pienataas Разгледай мнениеAloooooooyyyyyy ко стана бе уйде коньо у реката.....и цкбто и тоз хим.....
Дздздз некой верно се ебава с тая акция...замразиха ми се Хавоарите хахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеОт няколко седмици се продава, но днес прекаляват. Голям страх. Тази неизвестност на север от нас, не се знае каква я мислят ...
Не е препоръка
Коментар
-
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани)
Линк към старата тема:
http://www.investor.bg/forum/showthr...60#p1399704610रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз гледам тъпо от няколко месеца по позицията....щото съм си купил достатъчно....
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеНякой си купува обаче...))- 30 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАз основно гледам умно от няколко седмици по позицията. Ти купуваш ли?
Коментар
Коментар