Първоначално изпратено от lareman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе продавате, не купувате....а домати поне садите ли ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПродавате ли ..?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа да може да го запишеш в статистиката си.Да има после какво да постнеш .Това най добре го умееш признавам си.
сега явно си продал ЦКБ-то, започваш да пишеш, че цената на ХИМ-а ще върви надолу и явно купуваш тук .................... после очаквам цената тук да падне, ти ще продадеш, но само не знам къде ще купуваш след като продадеш хим-четата
всичко е съвсем елементарно при теб и се вижда от 1912 километраfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Някой може ли да ми каже какво толкова нецензурно съм написал в този пост отдолу че го изтриха.Имаше времена когато Инвестор бг беше интересен и свободен сайт в който може да изкажеш мнение.Сега се е превърнал в един смешен и жалък цензуриращ сайт.
"Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Мачът между Кличко и Кобрата няма нищо да реши.Тук решава Путин.Петнадесет години той укрепваше Русия възтанови армията за да върне самочувствието на руснаците че са световна сила...... и го направи.Руснаците сега са много силни и затова и почнаха да действат със здрава ръка.Няма Америка няма Европа.Ще стане това което иска Русия.Ако трябва да се изразя малко по силно то в момента световната история зависи от това какъв ход ще направят руснаците.Между другото в момента провеждат учение симулиращи ответен ядрен удар.
Така че що се отнася до борсата ще върви надолу"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениещом борсата ще върви надолу ти защо купуваш акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаМачът между Кличко и Кобрата няма нищо да реши.Тук решава Путин.Петнадесет години той укрепваше Русия възтанови армията за да върне самочувствието на руснаците че са световна сила...... и го направи.Руснаците сега са много силни и затова и почнаха да действат със здрава ръка.Няма Америка няма Европа.Ще стане това което иска Русия.Ако трябва да се изразя малко по силно то в момента световната история зависи от това какъв ход ще направят руснаците.Между другото в момента провеждат учение симулиращи ответен ядрен удар.
Така че що се отнася до борсата ще върви надолу.Last edited by X_Y; 09.05.2014, 12:00.
Коментар
-
Не ми се иска да вярвам че ще се затряскат и през това време едните ще продават газ пък Украйна ще плаща и помежду другото да се пуцат. Извратено е леко и да се надява някой на война, че да може да си купи евтини акции защото не се знае кога може да спре и дали след това ще има някой дето ще иска да купува и след колко време. Нямам предвид теб просто разсъжденияLast edited by X_Y; 09.05.2014, 12:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеПо-скоро това че никой не се натиска да продава на всяка цена и да се отърве дори при тая разправия в Украйна, е добър сигнал. Една по обнадеждаваща новина за истинско прекратяване на огъня и оттегляне на войски + отлагане на референдума в Източна Украйна и по нататъчното му несъстояване изобщо би подкрепила цялата борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНе!
Ралито на избушеняците да не огъна луканките ? !??Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар