If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
от 15.05.2015 на 1.60 и сега пак толкова а навън продължават да порят ли порят.А какво ли ще стане като навънка обърнат и какво ли ще последва за флагмана-------вземи да литни
тонуса е добър ............. днес пак се закачихме ................ опитаха се да подлъжат бичетата по-нагоре да ги обезглавят, но доста са захитряли и чакат в ниското
акциите няколко пъти се завъртяха ............ дилемата сега е --- самолет или летяща чиния
Мисля, че на всички ни е ясно, че докато не видим голям чужд играч да влезе на пазара, няма да имаме ръстовете, които искаме.
тонуса е добър ............. днес пак се закачихме ................ опитаха се да подлъжат бичетата по-нагоре да ги обезглавят, но доста са захитряли и чакат в ниското
почти два дивидента и половина е спреда ...................... колкото остават до конвертирането
как е тонуса.....
почти както и когато бъде 1,35....да кажем....
през лятото..
Единствения шанс да отлепи с някоя стотинка е конс.отчета тук и при ЗХБГ ,стара планина ,БТН и т.н....после си знаеш...
Ще ходиш пеш ....че последния джип отиде в акции....
Преди година не съм купувал вече спекулативни акции .....след като турците обявиха за предсрочни избори а и инцидентите с Корп аз почнах да кеширам.....много яко...
Искаш да кажеш че след година цената ще бъде на лефче....ами може.... даже и 70 стинки е възможно ако има проблеми страната с финансите...
преди година ти купуваше и корп ..................... проблемите на ЦВ.Василев излезнаха на яве преди 11 месеца
бъркаш месеците, годините и дори датите ............... а те са важни в случая...
ти куваше преди година цкб на 1,45-1,50 и след година цената ще е отново 1,45-1,50
мога да ти кажа, че след година цената ще е там където ти купува преди година
Преди година не съм купувал вече спекулативни акции .....след като турците обявиха за предсрочни избори а и инцидентите с Корп аз почнах да кеширам.....много яко...
Искаш да кажеш че след година цената ще бъде на лефче....ами може.... даже и 70 стинки е възможно ако има проблеми страната с финансите...
Щом казваш ти, .....съгласявам се......
Нали ти си специалиста по ТИМ позиции и си ми частен секратар......... нали не очакваш да си губя времето да ти обяснявам че връх Мусала е в Рила а а не на Балканския полуастров... само да ми кажеш къде е пак цената една година по късно.....
мога да ти кажа, че след година цената ще е там където ти купува преди година
преди година като купувахте на 1,45-1,50 цената не отиде на 1,60 за да сте продали, а се сурна на 1 кинт за отрицателно време
като пишеш врели-некипели поне погледни графиката за да не се излагаш допълнително
Щом казваш ти, .....съгласявам се......
Нали ти си специалиста по позиции и си ми частен секратар......... нали не очакваш да си губя времето да ти обяснявам че връх Мусала е в Рила а а не на Балканския полуастров...
само да ми кажеш къде е пак цената една година по късно.....
Точно така ,купувах над 1,40 и продадох на 1,60...поне за мен стоеше така въпроса....10%...и поне три пъти купих около лефче и продадох над 1,10...
този път не се пробвах при ССВ ,че вече ми писна със стари номера....
Купувам спекулативно ТИМ позици ,както казва вожда нещо им става на феновете и изведнъж надуят позициите ей така без нищо...
преди година като купувахте на 1,45-1,50 цената не отиде на 1,60 за да сте продали, а се сурна на 1 кинт за отрицателно време
като пишеш врели-некипели поне погледни графиката за да не се излагаш допълнително
точно преди година нали купувахте с циганина на 1,50 при цкб-то ................. за какво ти е да влизаш и в хим-а?
Точно така ,купувах над 1,40 и продадох на 1,60...поне за мен стоеше така въпроса....10%...и поне три пъти купих около лефче и продадох над 1,10...
този път не се пробвах при ССВ ,че вече ми писна със стари номера....
Купувам спекулативно позици ,както казва вожда нещо им става на феновете и изведнъж надуят позициите ей така без нищо...
Коментар