Изложиха се с дивидента! Сега беше времето да подкрепят акцията и имиджа на компанията!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеБанички и бози няма да има - Официално ...
[ATTACH=CONFIG]n3644330[/ATTACH]Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКогато ви питах преди два месеца защо тук няма отчети, при все че няма никакви пречки да има, вие си чакахте дивидента и не се интересувахте от отчетите. Е как да стане? Ако вместо дивидент, предприемат мащабен проект за преформатиране на холдинга и привеждането му към новите пост-Ковид реалности в световната икономика, значи че правят правилното нещо - не дават дивидент, но ще инвестират в трансформация на холдинга. Аз не съм чул за такава трансформация, а вие?
Черепа как си трансформира патките и изнесе в Кипър към 300 млн лв....?!
За жалост май се готви подобна "трансформация"....
пп Няма да пиша простотии за стълби, морал и спомени, че пак ще ми изтрият поста....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Мдаа, много кофти се получи ! Единствената причина заради, която държа акциите си тук беше дивидента ! Флагмана отдавна вече не е флагман !Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Лоша работа, много лоша...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Когато ви питах преди два месеца защо тук няма отчети, при все че няма никакви пречки да има, вие си чакахте дивидента и не се интересувахте от отчетите. Е как да стане? Ако вместо дивидент, предприемат мащабен проект за преформатиране на холдинга и привеждането му към новите пост-Ковид реалности в световната икономика, значи че правят правилното нещо - не дават дивидент, но ще инвестират в трансформация на холдинга. Аз не съм чул за такава трансформация, а вие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеБанички и бози няма да има - Официално ...
[ATTACH=CONFIG]n3644330[/ATTACH]
Да видим пазара как ще реагира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеБанички и бози няма да има - Официално ...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеЛипсата на инфо за евентуално желание за дивидент...пък бил той и минимален не е на добре. Това ще свали цената със сигурност под лев. За съжаление май наистина въобще не им дреме за това на мажовците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Цената може и да не ги интересува, но защо пък съвсем законно и нормално да не разпределят печалба, която в по голямата си част ще влезе в техните джобове. Така поне и ние дребните ще останем доволни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
дано си прав, но аз мисля, че въобще не ги интересува цената и в интерес на истината ги разбирам за това.
Коментар
Коментар