If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В понеделник как мислите дали няма да видим 1.40 цена ?
ами може и да видим ако има кой да продава....но при излизането на такава информация като на публикувана снощи във вестник Стандарт -"ръст на икономиката с най-бързия темп от 4 години насам"(линка е публикуван в темата за оптимизма)според мен може да видим доста приятно и изненадващо за някои начало на седмицата в посока обратна на досегашната.......
Не е Препоръка!!!
Хайде , нали си печен направи един рисърч на коментираната компания,, ще получиш поздравления и от най-върлите ти опоненти, хайде аз те подкрепям давай , направи го по американски
Не ми трябва подкрепата ти и поздравленията на когото и да е било.Това не ми е нужно.Гледам че артията пада и пада непрекъснато.Мислех си че ще удържи на 1.50 но уви.Практиката ми е показала че всичко може да се очаква и затова никога не бързам да купувам всичко наведнъж.Колкото толкова важното е да се купува на по-ниски цени до колкото е възможно.Като не стане здраве да е.Борсата ми е за забавление не средство за препитание.
Хубаво, но дай личен пример, разясни защо според теб..... и тогава питай другите какво мислят по въпроса....и недей ми хленчи като хлапе за сандвич с фъстъчено масло....
Какъв пример да ти давам пък на теб?Какъв си ми?Едно пояснение за теб специално.Аз никога не хленча на борсата.В повечето случаи хленчат такива като теб.
Хайде , нали си печен направи един рисърч на коментираната компания,, ще получиш поздравления и от най-върлите ти опоненти, хайде аз те подкрепям давай , направи го по американски
Хубаво, но дай личен пример, разясни защо според теб..... и тогава питай другите какво мислят по въпроса....и недей ми хленчи като хлапе за сандвич с фъстъчено масло....
тАзи която не помни е "мече цвети" ... ХИКА не съм пожелавал ! и под 3,10 , слагал съм поръчки на 2,7+ при свободен ресурс . Тя и Алко са твои любимци, аз избягвам да слугувам на тези които не ми връщат .
Мечи цвети 93 на замина на специлизация за Хамбург за няколко месеца и БФБ и е последна грижа....
Коментар