IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
    Защо ми се срува, че напоследък продават фондове. Днес срещнах статия, в която се казва,че от ПФ са се прехвърлили в НОИ - 27 мил. през тази година от хората, които имат право на ранно пенсиониране. Като бройка били 4700 души.Казвам го само като предположение. Ако е така, много лошо, защото може да продължи изсипването. Имам акции.
    Минават на извън регулиран пазар пакетите им.
    Last edited by Grosss; 13.10.2015, 23:46.

Коментар

• Ето статията:

http://pan.bg/view_article-49-324297...HA-DO-NOI.html

Коментар

• Защо ми се срува, че напоследък продават фондове. Днес срещнах статия, в която се казва,че от ПФ са се прехвърлили в НОИ - 27 мил. през тази година от хората, които имат право на ранно пенсиониране. Като бройка били 4700 души.Казвам го само като предположение. Ако е така, много лошо, защото може да продължи изсипването. Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не можеш продаде обикновените на тази цена защото на 2,30 си продадох привилигированите....само помисли кога са били на толкова и кога съм започнал да излизам....питай хайрсъза да ти обясни разликата между обикн. и прив...
          Хубаво е че осреднявате ..тук... да отървете човека от шитове...
          ѝ само за протокола на тази цена се продаде държавния дял когато има оптимизъм.....ама до тук с обясненията...
          Обикновените си ги продадох на 2.38, значи продажбата на 2.30 е била напълно възможна. Тогава привилегиите бяха на 2.55, така и не се научи, да ги различаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
            Не, на тебе продадохме на 2.4, а си купуваме тези дни
            Не можеш продаде обикновените на тази цена защото на 2,30 си продадох привилигированите....само помисли кога са били на толкова и кога съм започнал да излизам....питай хайрсъза да ти обясни разликата между обикн. и прив...
            Хубаво е че осреднявате ..тук... да отървете човека от шитове...
            ѝ само за протокола на тази цена се продаде държавния дял когато има оптимизъм.....ама до тук с обясненията...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
              през кой посредник се продава?
              Продадоха ми Първа фин.брокерска, както и при Монбат
              Успех

Коментар

От 2,40 все си купувате.... може пък някъде да познаете....дъното...
                То тя 2.40 бе за два дена и то преди 18 месеца,ама ти от каде да знаеш,пиши по темите кадето претендираш че имаш картони(ако има с кои),тук съвети от гледачи нямаме нужда

Коментар

Не, на тебе продадохме на 2.4, а си купуваме тези дни

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                    Ти си гледай,пък ние ще си купуваме

Коментар

по добре е да гледаш......
                      Защото почва да ми прилича на хващане на падаш нож в тъмното.....
                      Монетата има и друга страна,така че не се опитвай да предсказваш бъдещето

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        Не участвам в тази игра...може би под 1,30 ако падне....
                        но гледам че пак има тим посредник на маркета...... който нищо не прави по въпроса....

Коментар

Ти си гледай,пък ние ще си купуваме

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
                              Аз лично си лапам бройки,други гледат трети чакат.Ама ти какво си се загрижил тука ,гледаи си еврака там то колелото се върти

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                абе евреи какво ще правим с това 1,358 . некви предложения . мухахааааааааааааа
                                сетих се ще ви дам една печена мушичка да си я хапнете
                                Аз лично си лапам бройки,други гледат трети чакат.Ама ти какво си се загрижил тука ,гледаи си еврака там то колелото се върти

Коментар

Working...
                                X