If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кандидати ще се намерят...то така се чудеха за Хим преди време....че кой щял да го купува от 0,65 стотинки да го закара чак до номинал....пък то какво стана после
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
ако погледнем реално тук...ако тръгне сериозно дори и на 1.50-1.60 няма да си изпуснал кой знае колко от началото на ръста...пък обърне ли тренда и до 3 лева може да го закара спокойно до към края на годината според мен.....зависи кой какви хоризонти има за покупки и държане на акции по позицията
Не е Препоръка!!!
И кой ще го закара до 3 лв?
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- Надей се свате !
- Запряна вода - свършва бързо!
Ама кой съм аз , че съвети да давам? - макар че риска тук ми е под нулата.
И аз като Вас ,- рекох че съм заредил и претоварил, но и съм готов и да заесеня
- Надей се свате !
Точно така. Дръжте си парите замразени докато си купуваме качествени активи.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
ако погледнем реално тук...ако тръгне сериозно дори и на 1.50-1.60 няма да си изпуснал кой знае колко от началото на ръста...пък обърне ли тренда и до 3 лева може да го закара спокойно до към края на годината според мен.....зависи кой какви хоризонти има за покупки и държане на акции по позицията
Не е Препоръка!!!
Има голяма вероятност да познаеш. Направи ми впечатления, че през цялата сесия играта се състоеше в дясната половина, т.е. купувачите директно взимаха от продавачите, а не изчакваха да им се изпълнят поръчките купува. Бях се наредил като купувач, но никой не пуска. Утре може и да се побутаме малко.
Кви бури,циклони и ледове това ФЛАГМАН ли е или рибарско корито
- Надей се свате !
- Мммдааа, казват добрите спекуланти и се почесват по брадите !
Тежкия товар е вече прехвърлен на основният кораб , и отговорноста е поета от малкия "пилот" , който трябва да преведе товара до получателя през айсбергите по маршрута!
-И все пак риска си остава ;- зима е , времето променливо и бурно, циклон след циклон с падащи температури ..... - Възможно е сковаване по трасето
Кви бури,циклони и ледове това ФЛАГМАН ли е или рибарско корито
спекулантите продадоха на 1.40 ами сега ако няма кой да им продаде и да им върне бройките
- Мммдааа, казват добрите спекуланти и се почесват по брадите !
Тежкия товар е вече прехвърлен на основният кораб , и отговорноста е поета от малкия "пилот" , който трябва да преведе товара до получателя през айсбергите по маршрута!
-И все пак риска си остава ;- зима е , времето променливо и бурно, циклон след циклон с падащи температури ..... - Възможно е сковаване по трасето
дано да си прав...аз си заредих културно преди нова година....ей така да не изтърва влака(на първа гара) че да ме е яд после...но идеята е че това са стартовите нива на предстоящия ръст според мен...просто още много инвеститори не са повярвали в него
Не е Препоръка!!!
Коментар