Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗащото, ТОВА Е ХИМАААААА!
ЦСКА са номер 1 или пък Левски ОЛЕ , ама тия отбори са все слабаци, нали така?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА тази не е ли?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеЗащо мислиш така?
Да речем че продавача вече е излезнал /според мен продавачите са повече от един ,и имат още много за продажба , но както и да е/. Дори и дъното да е на 1.35 какво те кара да мислуш че цената ще скочи при условие че има толкова много подцинени акции в момента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато стане 2,50 лева и ликвидността ще се качи, споко
Да речем че продавача вече е излезнал /според мен продавачите са повече от един ,и имат още много за продажба , но както и да е/. Дори и дъното да е на 1.35 какво те кара да мислуш че цената ще скочи при условие че има толкова много подцинени акции в момента?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениес тези обеми и нагоре-надолу врътки..... днес 1.40, утре 1.35
на кои му дреме, ако нямаш къде да раздвижиш пакети от по 100/200/500Килакции
па вие си ги лупкайте с кокошкарските бройки, смешници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКато започне да дърпа нагоре, да не забравите да се появите и да заявите същото като днес... Щото имам едно чувство, че тогава няма да се появите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениес тези обеми и нагоре-надолу врътки..... днес 1.40, утре 1.35
и от товаМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
па вие си ги лупкайте с кокошкарските бройки, смешници"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДнес ще пробием 1,40с тези обеми и нагоре-надолу врътки..... днес 1.40, утре 1.35
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе ги лупкаме яко
бой,бойLast edited by absd; 05.01.2016, 13:19."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение+1
позна-да видим насетне какво ще стане
Коментар
Коментар