If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Мммдааа, казват добрите спекуланти и се почесват по брадите !
Тежкия товар е вече прехвърлен на основният кораб , и отговорноста е поета от малкия "пилот" , който трябва да преведе товара до получателя през айсбергите по маршрута!
-И все пак риска си остава ;- зима е , времето променливо и бурно, циклон след циклон с падащи температури ..... - Възможно е сковаване по трасето
Кви бури,циклони и ледове това ФЛАГМАН ли е или рибарско корито
трудната част според мен тук е да минем 1.60....от там нататък следващата съпротива ще е над 2,40...но едва ли ще има спекулант който да издържи до тогава без да продаде поне половината от позицията си или пък реши да осреднява в посока нагоре подгонен от див спекулативен бяс
1.6 само при продажба на активи.
2.4 мисля за възможно но само при ликвидация.
Не е препоръка.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
След 2лв. нямаше никакви проблеми. Оборот колкото искаш. Аисберг-това чудо се изяждаше като топъл хляб, чужденците чакаха на опашка докато им намерят пакети по няколкостотин хиляди бройки.
трудната част според мен тук е да минем 1.60....от там нататък следващата съпротива ще е над 2,40...но едва ли ще има спекулант който да издържи до тогава без да продаде поне половината от позицията си или пък реши да осреднява в посока нагоре подгонен от див спекулативен бяс
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
То късно стана вече,може и дами се спи ама след 2лв. кви айсберги ми се привиждат
След 2лв. нямаше никакви проблеми. Оборот колкото искаш. Аисберг-това чудо се изяждаше като топъл хляб, чужденците чакаха на опашка докато им намерят пакети по няколкостотин хиляди бройки.
кандидати ще се намерят...то така се чудеха за Хим преди време....че кой щял да го купува от 0,65 стотинки да го закара чак до номинал....пък то какво стана после
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
ако погледнем реално тук...ако тръгне сериозно дори и на 1.50-1.60 няма да си изпуснал кой знае колко от началото на ръста...пък обърне ли тренда и до 3 лева може да го закара спокойно до към края на годината според мен.....зависи кой какви хоризонти има за покупки и държане на акции по позицията
Не е Препоръка!!!
И кой ще го закара до 3 лв?
- Надей се свате !
- Запряна вода - свършва бързо!
Ама кой съм аз , че съвети да давам? - макар че риска тук ми е под нулата.
И аз като Вас ,- рекох че съм заредил и претоварил, но и съм готов и да заесеня
- Надей се свате !
- Запряна вода - свършва бързо!
Ама кой съм аз , че съвети да давам? - макар че риска тук ми е под нулата.
И аз като Вас ,- рекох че съм заредил и претоварил, но и съм готов и да заесеня
Точно така. Дръжте си парите замразени докато си купуваме качествени активи.
Коментар