If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти сериозно ли...
ако е за движението ....еубг е доста на ниски цени под 60 и става приятно за гледане..... а тим има хим прив. и разликата става под 10 стинки ,некоой преиграва.... и ще ходи гладен и бос...
Добър вход за ХИМ е някъде около 60 - 65 стотинки. Ако не дават по-малко , нека си ги държат в портфейла
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Подготви се да влизаш,още някой друк процент на горе иии
Ти сериозно ли...
ако е за движението ....еубг е доста на ниски цени под 60 и става приятно за гледане..... а тим има хим прив. и разликата става под 10 стинки ,некоой преиграва.... и ще ходи гладен и бос...
Знаеш защо Софчо, ако е някой новак бих споделил , но ти знаеш за какво става въпрос.
Невероятно е при активи от над 1 млрд да имаш само 85 млн кеш.
Как биха дали дивидент при 240 млн акции. Това са по 30 ст на акция и... ето парите вече ги нямя , а АТЕРА толкова върнаха на инвеститорите само за 3 години.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Защо мислиш така?
Да речем че продавача вече е излезнал /според мен продавачите са повече от един ,и имат още много за продажба , но както и да е/. Дори и дъното да е на 1.35 какво те кара да мислуш че цената ще скочи при условие че има толкова много подцинени акции в момента?
Ти нали продаде! Сега гледай и не се ядосвай много. Вярно ,че боли когато продадеш на дъно, но уроците струват пари.
Коментар