Първоначално изпратено от dolce
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТочно така. Дръжте си парите замразени докато си купуваме качествени активи.
-Не е задължително да се харесваме ,- както и да се разбираме !
То тук си е пазар ,- едни си дрънкат , други ги нареждат , а аз съм от третите
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ кой ще го закара до 3 лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеспекулантите продадоха на 1.40 ами сега ако няма кой да им продаде и да им върне бройките
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ кой ще го закара до 3 лв?
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеако погледнем реално тук...ако тръгне сериозно дори и на 1.50-1.60 няма да си изпуснал кой знае колко от началото на ръста...пък обърне ли тренда и до 3 лева може да го закара спокойно до към края на годината според мен.....зависи кой какви хоризонти има за покупки и държане на акции по позицията
Не е Препоръка!!!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Надей се свате !
- Запряна вода - свършва бързо!
Ама кой съм аз , че съвети да давам? - макар че риска тук ми е под нулата.
И аз като Вас ,- рекох че съм заредил и претоварил, но и съм готов и да заесеняLast edited by dolce; 05.01.2016, 23:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Надей се свате !
И аз като Вас ,- рекох че съм заредил и претоварил, но и съм готов и да заесеняМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
ако погледнем реално тук...ако тръгне сериозно дори и на 1.50-1.60 няма да си изпуснал кой знае колко от началото на ръста...пък обърне ли тренда и до 3 лева може да го закара спокойно до към края на годината според мен.....зависи кой какви хоризонти има за покупки и държане на акции по позицията
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУтре сме между 3 и 4 % нагоре...Направи ми впечатления, че през цялата сесия играта се състоеше в дясната половина, т.е. купувачите директно взимаха от продавачите, а не изчакваха да им се изпълнят поръчките купува. Бях се наредил като купувач, но
никой не пуска. Утре може и да се побутаме малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеКви бури,циклони и ледове това ФЛАГМАН ли е или рибарско корито
- Надей се свате !
И аз като Вас ,- рекох че съм заредил и претоварил, но и съм готов и да заесеня
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Мммдааа, казват добрите спекуланти и се почесват по брадите !
Тежкия товар е вече прехвърлен на основният кораб , и отговорноста е поета от малкия "пилот" , който трябва да преведе товара до получателя през айсбергите по маршрута!
-И все пак риска си остава ;- зима е , времето променливо и бурно, циклон след циклон с падащи температури..... - Възможно е сковаване по трасето
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеспекулантите продадоха на 1.40 ами сега ако няма кой да им продаде и да им върне бройките
- Мммдааа, казват добрите спекуланти и се почесват по брадите !
Тежкия товар е вече прехвърлен на основният кораб , и отговорноста е поета от малкия "пилот" , който трябва да преведе товара до получателя през айсбергите по маршрута!
-И все пак риска си остава ;- зима е , времето променливо и бурно, циклон след циклон с падащи температури..... - Възможно е сковаване по трасето
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУтре сме между 3 и 4 % нагоре...
Коментар
Коментар