If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам акции тук но се радвам че растете дано да изкарате някой процент и вие най накрая
Някои личности не могат да разберат, че в общ интерес е да расте цялата борса. Ако са само две компании и то напомпани с поръчкови закони, няма да стане работата.
- Мммдааа, казват добрите спекуланти и се почесват по брадите !
Тежкия товар е вече прехвърлен на основният кораб , и отговорноста е поета от малкия "пилот" , който трябва да преведе товара до получателя през айсбергите по маршрута!
-И все пак риска си остава ;- зима е , времето променливо и бурно, циклон след циклон с падащи температури ..... - Възможно е сковаване по трасето
Кви бури,циклони и ледове това ФЛАГМАН ли е или рибарско корито
трудната част според мен тук е да минем 1.60....от там нататък следващата съпротива ще е над 2,40...но едва ли ще има спекулант който да издържи до тогава без да продаде поне половината от позицията си или пък реши да осреднява в посока нагоре подгонен от див спекулативен бяс
1.6 само при продажба на активи.
2.4 мисля за възможно но само при ликвидация.
Не е препоръка.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
След 2лв. нямаше никакви проблеми. Оборот колкото искаш. Аисберг-това чудо се изяждаше като топъл хляб, чужденците чакаха на опашка докато им намерят пакети по няколкостотин хиляди бройки.
трудната част според мен тук е да минем 1.60....от там нататък следващата съпротива ще е над 2,40...но едва ли ще има спекулант който да издържи до тогава без да продаде поне половината от позицията си или пък реши да осреднява в посока нагоре подгонен от див спекулативен бяс
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар