IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
    Здрасти,
    1. За 2015 г. около 20 ст.;
    2. За 2016 г. около 9 ст.
    Благодаря, убеди ме да изхарча последния кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      До кога беше дивидента при привилегиите?
      Здрасти,
      1. За 2015 г. около 20 ст.;
      2. За 2016 г. около 9 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
        Тука само гърмяни зайци,всеки се ослушва и никой не пуска фандък
        Нали си чувал приказката "Парен каша духа " - след два опита за повдигане и впоследствие изливане с кофата ,нормално е да се ослушваме за бързия влак

Коментар

• До кога беше дивидента при привилегиите?

Коментар

• Тука само гърмяни зайци,всеки се ослушва и никой не пуска фандък

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
              Нямам акции тук но се радвам че растете дано да изкарате някой процент и вие най накрая
              Някои личности не могат да разберат, че в общ интерес е да расте цялата борса. Ако са само две компании и то напомпани с поръчкови закони, няма да стане работата.

Коментар

• Нямам акции тук но се радвам че растете дано да изкарате някой процент и вие най накрая

Коментар

• Алооо ...забравихте каката ...
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Какво се бутате сега

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                      Хайди...
                      Брей,взеха да не броят стотинките

Коментар

• Хайди...

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
                          - Мммдааа, казват добрите спекуланти и се почесват по брадите !
                          Тежкия товар е вече прехвърлен на основният кораб , и отговорноста е поета от малкия "пилот" , който трябва да преведе товара до получателя през айсбергите по маршрута!
                          -И все пак риска си остава ;- зима е , времето променливо и бурно, циклон след циклон с падащи температури ..... - Възможно е сковаване по трасето

Кви бури,циклони и ледове това ФЛАГМАН ли е или рибарско корито
                          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                            трудната част според мен тук е да минем 1.60....от там нататък следващата съпротива ще е над 2,40...но едва ли ще има спекулант който да издържи до тогава без да продаде поне половината от позицията си или пък реши да осреднява в посока нагоре подгонен от див спекулативен бяс
                            1.6 само при продажба на активи.
                            2.4 мисля за възможно но само при ликвидация.
                            Не е препоръка.
                            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                              След 2лв. нямаше никакви проблеми. Оборот колкото искаш. Аисберг-това чудо се изяждаше като топъл хляб, чужденците чакаха на опашка докато им намерят пакети по няколкостотин хиляди бройки.
                              трудната част според мен тук е да минем 1.60....от там нататък следващата съпротива ще е над 2,40...но едва ли ще има спекулант който да издържи до тогава без да продаде поне половината от позицията си или пък реши да осреднява в посока нагоре подгонен от див спекулативен бяс
                              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                - Не е задължително да се харесваме ,- както и да се разбираме !
                                То тук си е пазар ,- едни си дрънкат , други ги нареждат , а аз съм от третите
                                Пожелавам ви успех. И да паднем и да бием пак ще се напием. Продадох част от акциите затова че дали ще пада или ще се вдига ми е все едно
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X