IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    и аз това се чудя защо се е загрижил толкова като няма ценни книги тук....иначе добре му го каза
    много успехи и на теб
    Трябва да сте много по-критични и взискателни към т. нар флагман! Карате го на оптимизъм само защото има много активи (на които има 1% възрващаемост) и името на ТИМ зеучи респектиращо без да излагате каквито и да е фундаментални причини за растеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Кога съм казал, че се ориентирам по камиони, имам си боб и кристална топка
      Изразих мнение, че отчета не показва реалната картина, а защо е така .....причини много.
      Та, защо толкова те вълнува след като нямаш от групата?

ПС:
      Честита 2016г на всички!
      Бъдете живи, здрави и успешни във всяко начинание с което се захванете!
      и аз това се чудя защо се е загрижил толкова като няма ценни книги тук....иначе добре му го каза
      много успехи и на теб
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от CorruptedMarket Разгледай мнение
        Щом по камионите на пристанището се ориентираш за отчета - евала, далеч съм от такива способности.
        Кога съм казал, че се ориентирам по камиони, имам си боб и кристална топка
        Изразих мнение, че отчета не показва реалната картина, а защо е така .....причини много.
        Та, защо толкова те вълнува след като нямаш от групата?

ПС:
        Честита 2016г на всички!
        Бъдете живи, здрави и успешни във всяко начинание с което се захванете!

Коментар

На хартия се справят зле, но дали е така, кой ще ни каже
          Живея във Варна и тук камионите на "Зърнени Храни" не спират да се редят на пристанището. За мен когато дойде времето всичко ще се покаже по отчетите за да се стигне до една "справедлива" цена.
          Варианта с дивидент по обикновените също е възможен.....

Успех на всички в новата година и в края й да се поздравим с връх по тимовите акции.

ПС: нямам от всички, само две са ми
          Щом по камионите на пристанището се ориентираш за отчета - евала, далеч съм от такива способности.

Коментар

• тук съм зареди на макс....време е за нов тренд на БФБ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
              При тоз сценарий даже МОНТИ щте си купи 6с4,нищо че ги чака на 1лв.

е че как-бързия влак не трябва да се изпуска

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                абе аз с точни цифри не мога да говоря...знам само че дръпне ли флагмана с 10% след нова година тогава куцо,кьораво и сакато ще тръгне да пазарува тук и за баба марта сме над 2-та лева(при обикновените)
                Не е Препоръка!!!
                При тоз сценарий даже МОНТИ щте си купи 6с4,нищо че ги чака на 1лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А трябва ,защото съм познал дъното от 430 и качването от почти 10 % в последните дни.....на акциите на Алианц ,бъдеще и Съгласие....
                  както и 1,3 за хим....и то преди шест месеца.....
                  Аз не съм ванга за точни резултати на точни дати но за дъна и върхове съм добър....
                  какво ще кажете за една теория....
                  Защото трябва да се конвертируват прив в обикновевни ,обикновените да струват под леф....
                  Не е препоръка.....
                  абе аз с точни цифри не мога да говоря...знам само че дръпне ли флагмана с 10% след нова година тогава куцо,кьораво и сакато ще тръгне да пазарува тук и за баба марта сме над 2-та лева(при обикновените)
                  Не е Препоръка!!!

Коментар

А трябва ,защото съм познал дъното от 430 и качването от почти 10 % в последните дни.....на акциите на Алианц ,бъдеще и Съгласие....
                    Аз не съм ванга за точни резултати на точни дати но за дъна и върхове съм добър....
                    Защото трябва да се конвертируват прив в обикновевни ,обикновените да струват под леф....
                    Не е препоръка.....
                    Мечти,мечти .... както казва един Българин мечтите са безплатни

Коментар

Не е препоръка.....
                      .............. и това е възможно..

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                        А ако не съм избързал Нито аз,нито ти може да знаем. Преди 1-2 месеца и при Монбат "избързах" на 7.3-7.4 лв., та сега доста кеш се освободи от него и ги намествам- малко Хим, Пиб , Трасе и т.н.
                        Ако и ти беше познал, щях да те поздравя, моята прогноза за Софикса се размина "само" с 230 единици , но по-важно е че порфейла ми е дори на малък +
                        Здраве, късмет и успехи през 2016!!!

Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от CorruptedMarket Разгледай мнение
                          За какво ще използват парите от новите инструменти според теб, при положение че видимо се справят зле с управлението на разполагаемите в момента???
                          На хартия се справят зле, но дали е така, кой ще ни каже
                          Живея във Варна и тук камионите на "Зърнени Храни" не спират да се редят на пристанището. За мен когато дойде времето всичко ще се покаже по отчетите за да се стигне до една "справедлива" цена.
                          Варианта с дивидент по обикновените също е възможен.....

Успех на всички в новата година и в края й да се поздравим с връх по тимовите акции.

ПС: нямам от всички, само две са ми

Коментар

От известно време си мисля, че 2016г ТИМ ще вдигнат всички акции от групата. Вероятната причина според мен идващият край на привилегията и евентуална нова емисия инструменти.
                            Просто размисли без да ангажирам никой.
                            +1
                            и аз съм си мислил същото между другото...
                            иначе като вариант според мен е възможността да пуснат дивидент по обикновените акции след края на привилегиите...но ще видим

Коментар

От известно време си мисля, че 2016г ТИМ ще вдигнат всички акции от групата. Вероятната причина според мен идващият край на привилегията и евентуална нова емисия инструменти.
                              За какво ще използват парите от новите инструменти според теб, при положение че видимо се справят зле с управлението на разполагаемите в момента???

Коментар

• От известно време си мисля, че 2016г ТИМ ще вдигнат всички акции от групата. Вероятната причина според мен идващият край на привилегията и евентуална нова емисия инструменти.

Коментар

Working...
                                X