Първоначално изпратено от absd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКога съм казал, че се ориентирам по камиони, имам си боб и кристална топка
Изразих мнение, че отчета не показва реалната картина, а защо е така .....причини много.
Та, защо толкова те вълнува след като нямаш от групата?
ПС:
Честита 2016г на всички!
Бъдете живи, здрави и успешни във всяко начинание с което се захванете!
много успехи и на теб"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от CorruptedMarket Разгледай мнениеЩом по камионите на пристанището се ориентираш за отчета - евала, далеч съм от такива способности.
Изразих мнение, че отчета не показва реалната картина, а защо е така .....причини много.
Та, защо толкова те вълнува след като нямаш от групата?
ПС:
Честита 2016г на всички!
Бъдете живи, здрави и успешни във всяко начинание с което се захванете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНа хартия се справят зле, но дали е така, кой ще ни каже
Живея във Варна и тук камионите на "Зърнени Храни" не спират да се редят на пристанището. За мен когато дойде времето всичко ще се покаже по отчетите за да се стигне до една "справедлива" цена.
Варианта с дивидент по обикновените също е възможен.....
Успех на всички в новата година и в края й да се поздравим с връх по тимовите акции.
ПС: нямам от всички, само две са ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеПри тоз сценарий даже МОНТИ щте си купи 6с4,нищо че ги чака на 1лв.
е че как-бързия влак не трябва да се изпуска"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеабе аз с точни цифри не мога да говоря...знам само че дръпне ли флагмана с 10% след нова година тогава куцо,кьораво и сакато ще тръгне да пазарува тук и за баба марта сме над 2-та лева(при обикновените)
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А трябва ,защото съм познал дъното от 430 и качването от почти 10 % в последните дни.....на акциите на Алианц ,бъдеще и Съгласие....
както и 1,3 за хим....и то преди шест месеца.....
Аз не съм ванга за точни резултати на точни дати но за дъна и върхове съм добър....
какво ще кажете за една теория....
Защото трябва да се конвертируват прив в обикновевни ,обикновените да струват под леф....
Не е препоръка.....
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
А трябва ,защото съм познал дъното от 430 и качването от почти 10 % в последните дни.....на акциите на Алианц ,бъдеще и Съгласие....
Аз не съм ванга за точни резултати на точни дати но за дъна и върхове съм добър....
Защото трябва да се конвертируват прив в обикновевни ,обикновените да струват под леф....
Не е препоръка.....
Коментар
-
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеА ако не съм избързалНито аз,нито ти може да знаем. Преди 1-2 месеца и при Монбат "избързах" на 7.3-7.4 лв., та сега доста кеш се освободи от него и ги намествам- малко Хим, Пиб , Трасе и т.н.
Ако и ти беше познал, щях да те поздравя, моята прогноза за Софикса се размина "само" с 230 единици, но по-важно е че порфейла ми е дори на малък +
Здраве, късмет и успехи през 2016!!!
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от CorruptedMarket Разгледай мнениеЗа какво ще използват парите от новите инструменти според теб, при положение че видимо се справят зле с управлението на разполагаемите в момента???
Живея във Варна и тук камионите на "Зърнени Храни" не спират да се редят на пристанището. За мен когато дойде времето всичко ще се покаже по отчетите за да се стигне до една "справедлива" цена.
Варианта с дивидент по обикновените също е възможен.....
Успех на всички в новата година и в края й да се поздравим с връх по тимовите акции.
ПС: нямам от всички, само две са ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОт известно време си мисля, че 2016г ТИМ ще вдигнат всички акции от групата. Вероятната причина според мен идващият край на привилегията и евентуална нова емисия инструменти.
Просто размисли без да ангажирам никой.
и аз съм си мислил същото между другото...
иначе като вариант според мен е възможността да пуснат дивидент по обикновените акции след края на привилегиите...но ще видим"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОт известно време си мисля, че 2016г ТИМ ще вдигнат всички акции от групата. Вероятната причина според мен идващият край на привилегията и евентуална нова емисия инструменти.
Просто размисли без да ангажирам никой.
Коментар
Коментар