наистина мъка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеДръпни мрежата от 620 и ще видиш
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПостроил съм Фибоначи и при мен 61.8% излиза на 1.57...
нямам претенции да е идеалнаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениедай да видим к'во си построил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеПолучава се не лоша търговия на тези нива, така че има потенциал за по-модерни цени във времето
преди 2-3 седмици цената беше 1,20-1,24
миналата седмица и тази цената варира между 1,35-1,44
след няколко седмици цената ще е над 1,50
едно е дивидента да го бяха дали преди 2-3 седмици, друго е да го дадат след 2-3 седмици ....................... губя хиляди акции по този начин и не само аз, но и всички останали които смятат да инвестират дивидента обратно в компаниятаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениемда
след месец цените ще са чувствително по-нагоре
не е препоръка - имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеСега е времето г-н Керезов да преведе дивидентите по сметките ни за да може ние да подкрепим акцията и да дадем мощен тласък на борсата...
препоръка е г-н Керезов да НЕ чака последния момент (в началото на ноември) за да преведе дивидента
сега е момента до 10-15 октомври или най-късно до 20-то число да подкрепим акцията солидно...
след месец цените ще са чувствително по-нагоре
не е препоръка - имам акцииНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПостроил съм Фибоначи и при мен 61.8% излиза на 1.57...
нямам претенции да е идеалнаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Сега е времето г-н Керезов да преведе дивидентите по сметките ни за да може ние да подкрепим акцията и да дадем мощен тласък на борсата...
препоръка е г-н Керезов да НЕ чака последния момент (в началото на ноември) да преведе дивидента
сега е момента до 10-15 октомври или най-късно до 20-то число да подкрепим акцията солидно...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПодводницата Потъник аха да стане ракета а никой нищо не е писал в темичкатаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ понеделник ще гледаме филма "Дали аз закъснях или семето бързаше"М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар