If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
миналия месец джипса обяви, че купува апартамент някъде по южното черноморие .............. казах, че не е време за покупка на имоти, а да вкара парите в бфб и следващата пролет ще купи 2 апартамента, но тиквата не можа да разбере за какво му се говори
да беше нещо друго да му го набия, но акъл няма как да му го вкарам...
Някой купуват апартаменти а други като теб ги продадоха за да нахакат парите на борсата и ги изгубят На теб трябва да ти го набият щото акъл ти липсва. От мен да запомниш че най-лесния начин да загубиш е когато се заслепиш от алчност.Ама ти го знаеш де.Те затова и роднините ти не искат да те видят задето им загуби парите 2008 г.
другари не мога да намеря един коментар тук в тази тема относно дивидента последният по прив. и предстоящият по обикн. акции.
единн участник много добре беше обяснил врътката. някой сеща ли се за този коментар?
на 30.9. ли ще видим последният дивидент от прив. хартии или в понеделник, 3.10.?
другарю, според мен последния привилегирован дивидент от хим-а ще получим около 1- ноември следващата година
а дивидента за миналата година го очаквам в сметката си около 1-ви ноември тази година
по моите сметки е така, другарю и не знам кой коментар търсите и от кого е написан...
другари не мога да намеря един коментар тук в тази тема относно дивидента последният по прив. и предстоящият по обикн. акции.
единн участник много добре беше обяснил врътката. някой сеща ли се за този коментар?
на 30.9. ли ще видим последният дивидент от прив. хартии или в понеделник, 3.10.?
Става лошо за ташака потънник е вече на 1358.А ташака и цялата му еврейска фамилия тъгуват за ръстовете .Хяхяхяхяяяяяяяяя
миналия месец джипса обяви, че купува апартамент някъде по южното черноморие .............. казах, че не е време за покупка на имоти, а да вкара парите в бфб и следващата пролет ще купи 2 апартамента, но тиквата не можа да разбере за какво му се говори
да беше нещо друго да му го набия, но акъл няма как да му го вкарам...
Коментар