Първоначално изпратено от _1912_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДнес изявен голям купувач нямаше. Нито голям продавач.
миналата седмица защо се прехвърляха по няколко хиляди акции, а вчера изведнъж се появиха "хиляда човека с по 300 лв." или "300 човека с по хиляда лева" ли?
това, че вчера си продал на няколко пъти и насреща са стояли различни посредници не винаги означава, че са купували различни хора
веднага ти давам пример, че пролетта и лятото при разпродажбите на ХИМ излизащия голям инвеститор ползваше трима инв.посредника ...................... булбанк, елана и още един на който не се сещам името в момента
поне така говореха лелките на една опашка на която се бях спрялНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
това са номерата на инвестиционните посредници .................. този "човек" едва ли се занимава директно с покупките
Дане ме трият ти си знаеш ....
Коментар
-
това са номерата на инвестиционните посредници .................. този "човек" едва ли се занимава директно с покупкитеда ама не
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Въпроса е дали изобщо е ефективна при липса на продавачи,бих казал,че човека не е много силен в главата.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЧе такава игра е изключително агресивна, направо войнствена, е факт. Въпросът е законна ли е? И ако не е, КФН дали не трябва да се самосезира!
нека има свобода на пазара без ограничения
нека всеки да купува както намери за добре и да продава както си реши...
стига вече с тези ограничения .................. така са ви промили мозъците, че само ограничения търсите да се налагат...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЧе такава игра е изключително агресивна, направо войнствена, е факт. Въпросът е законна ли е? И ако не е, КФН дали не трябва да се самосезира!
Коментар
-
Той е един и същ малоумник,по-надолу е сложил тапа на 1,61-20Кявно се мисли за голям играч
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Той е един и същ малоумник,по-надолу е сложил тапа на 1,61-20Кявно се мисли за голям играч
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТук се наредиха едни продавачи с 15 , 20 бройки , ужас !явно се мисли за голям играч
Коментар
-
понеже и на лични ме питаха за "играта" която се играе в момента ще обясня с две думи какво мисля, че се случва
НЯМАМ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА И СЦЕНАРИЯ КОЙТО ЩЕ ОПИША ПО-ДОЛУ Е ПЛОД НА МОЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ ИМАМ АКЦИИ НА ХИМИМПОРТ
според мен има голям купувач (ТОЙ) по позицията
като всеки нормален човек ТОЙ иска да купи на по-ниски цени
изчаква сипвания и когато такива няма преминава в атака
изкупува до определено ниво след която се ТОЙ се отдръпва леко назад и изчаква от дясно да започнат да се надцакват като същевременно "подклажда огъня" и слага някакви незначителни бройки продава в стремежа да "увлече стадото" надолу
вчера в темата се чудеха за тези оферти от предлагане за продажба между 10 и 20 бройки, а днес пак имаше други такива оферти .............. някой правилно отбеляза, че двата лева комисионна не го бъркат защото ТОЙ налива поне милка (СПОРЕД МЕН СА НЯКОЛКО МИЛКИ) в позицията
възможно е сега ТОЙ да се оттегли за ден-два за да се съберат повече оферти продава на по-ниски цени и после пак да "пусне прахосмукачката"
това е играта в момента в общи линии .................. това е видно за много хора на пазара и не казвам нищо ново за повечето с опит на БФБ
лятото имахме на два пъти същия описан сценарий при ХИМ-а в обратната посока
тогава имахме голям продавач по позицията който излизаше по същия начин ---> единия път при обикновените преди конвертирането, а после след конвертирането на привилегированите пак така излизаше с "новите" обикновени акции
тогава продаваше до определена цена (първо 1,40; после свали на 1,30; после свали на 1,20; после до 1,10) след което леко се отдръпваше за да може в ляво бичетата да надигнат глава като активно участваше в подклаждане на огъня с някакви малки бройки --- следваше рязане на бичи глави --- и така няколко пъти докато вече нямаше купувачи на това ниво и преминаваше към по-ниска цена където на няколко пъти се разиграваше познатия сценарий
всички бяхме свидетели до къде стигнаха разпродажбите това лято при ХИМ-а
разликата между "голям влизащ/излизащ по дадена позиция" и когато "някой голям иска да надуе дадена цена" е ясна на всички и няма смисъл да я коментирам сега
в момента се вижда, че ТОЙ не иска да надува цената, а търси "разумен" вход
ако сега се появи втори или трети голям купувач то цената ще отиде в космоса ................. това е сигурно
всеки си прави сметката как да действа и какво да прави .................. смятам повече да не пиша в темата за тази година за да не си помисли някой, че се опитвам да манипулирам някого...
и пак да напомня:
НЯМАМ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА И СЦЕНАРИЯ КОЙТО ОПИСАХ ПО-ГОРЕ Е ПЛОД НА МОЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ ИМАМ АКЦИИ НА ХИМИМПОРТ ................... ВСЪЩНОСТ ИМАМ АКЦИИ САМО НА ХИМИМПОРТ, КАКТО И ДВЕ РЕПА ВЪРХУ СЪЩАТА АКЦИЯ...
УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнениеА докато спорите отчета гледате ли?
Нетно увеличение на пари и парични еквиваленти: 518 515 млн.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Last edited by k.o.; 30.11.2016, 00:07.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар