If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помниш ли пролетта на 2008 и есента на 2009 г....
Ами тогава нас ни биеха а форекс играчите нахлуваха на всеки по рязък спад и купуваха и продаваха и правеха пари ами и аз така ..
Купувах немски банки и фолсвагени зимата и бях доволен ,после ги продадох ,след брекзита пак ги купувах ,сега ги продадох и купих наши който пак ги продадох и сега дебна и немските банки и нашите едновременно ...без хоризонт....и ми е спокойно...като направя 10-15 % ги продавам...
Пък ти си говори каквото искаш...
Спя спокойно без репа и задължения....
Като печелите се кефя ,като губите се мъча да не ви дразня.....
разбирам, че така ти се иска, но дали е така предстои да видим...
ето ти една графика ....................... как мислиш, че ще се развие действието?
пробвай се да я начертаеш докрай за да те видим колко ги усещаш нещата
Помниш ли пролетта на 2008 и есента на 2009 г....
Ами тогава нас ни биеха а форекс играчите нахлуваха на всеки по рязък спад и купуваха и продаваха и правеха пари ами и аз така ..
Купувах немски банки и фолсвагени зимата и бях доволен ,после ги продадох ,след брекзита пак ги купувах ,сега ги продадох и купих наши който пак ги продадох и сега дебна и немските банки и нашите едновременно ...без хоризонт....и ми е спокойно...като направя 10-15 % ги продавам...
Пък ти си говори каквото искаш...
Спя спокойно без репа и задължения....
Като печелите се кефя ,като губите се мъча да не ви дразня.....
Така е има......
Ама ти нещо не пишеш за късите по ДАУ и САС що така....
Щото съм в дълги DOW и DAX, за това не пиша за
късите по ДАУ и САС що така....
Щото на теб каквото и да ти пиша, ти си го четеш както си искаш и все ти е наопаки разбирането.
Е за това не ти пиша, понеже питаш, ти казвам... Загуба на време си ми..
Можеш да прочетеш в темата на ДАХ как се правят пари тази година и се удвоява портфеил .... ,щото с тези две репа ще ти е нужен късмет и знания ,пожелавам ти го.......
няколко години те гледах как се мъчеше в темата за ДАХ-а и те съжалявах колко пари загуби там
когато ти дадох да четеш текст на английски и ти ми отговори, че не владееш немски и не разбираш какво съм ти дал спрях да влизам в темата за ДАХ
Можеш да прочетеш в темата на ДАХ как се правят пари тази година и се удвоява портфеил .... ,щото с тези две репа ще ти е нужен късмет и знания ,пожелавам ти го.......
Едно време корк в последните си стадии беше всичко заложил на ЕУБГ....
Ако Симеонов направи правителство ще ми е интересно неговата любов към твоя мажоритар...
Това ниво 1,58 не беше ли това което ти беше продал и никога нямаше да можеш да купиш на него....
А в момента играта беше да се прекарат няколко пакета на някаква цена....
Виж, не ни се четат вашите тъпни и измислици.. Има си ЛС................
седи и гледай мача безплатно .................... пари за акции така или иначе нямаш и няма от къде да ти дойдат
радвай се на добро здраве - това ти остава
Едно време корк в последните си стадии беше всичко заложил на ЕУБГ....
Ако Симеонов направи правителство ще ми е интересно неговата любов към твоя мажоритар...
Това ниво 1,58 не беше ли това което ти беше продал и никога нямаше да можеш да купиш на него....
А в момента играта беше да се прекарат няколко пакета на някаква цена....
Никакви ограничения не търся, внимавай с квалификациите! Когато става дума за закон, важното е какво казва той, а не да правиш свободни съчинения на тема "свобода на пазара". Признавам, че не познавам добре точно този закон, но допуснах, че подобна практика, може би, се тълкува като манипулативна, т.е. злоупотребяваща с неограничените възможности на технологията, за да се изкриви "свободния" пазар с користна цел.
Коментар