If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На теория е така и би трябвало да е така,само че опита ми подсказва ,че никой не работи за тоз дето клати гората и с презумцията
да бъде изклатен от други тарикати.Всеки си залага парите,авторитета и името с цел печалба.
от два-три дена крепостта е под обсада.
днес отново десетки батальони с мечки-стръвници атакуваха фронтално. Защитниците удържаха. но мунициите докога ще стигнат?
Да не стигнем само до камънье и дръвье...и пущайте телата...
Ако фондът е заредил между 1,50-1,6` ЦКБ, най вероятно ще защитава нивото от 1,5 като дъно или бъркам?
днес отново десетки батальони с мечки-стръвници атакуваха фронтално. Защитниците удържаха. но мунициите докога ще стигнат?
нещо се обърка ............... положението е точно на обратно...
биците атакуват поредния връх, а мунициите на мечките попривършват и накрая най-много с някоя кожа от мечка да ни замерят ................... но нямам нищо против - добре ще ми дойде една меча кожа
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар