Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБатя Аз на вън имам над 50 % доходност отварям и затварям позиции без да се чудя дали ще има купувачи или а не .както знаем на БФБ има доста позиции които ако застанеш с 5к на изход няма кой ти ги купи и се чудиш ко да правиш а на вън това го няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Кефите ми заклетите песимисти и мечки при дъното, как ставате най-върлите бикове когато цените качат един 50-60%
Ама вие пак добре, плюете борсата ама я следите и скачате след +50%, а ония дето тотално я неглижират и отричат ще заидват насам след първия дабъл4 или 5та
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук сериозна съпротива и корекция в зоната 2,45-2,50
Ама вие пак добре, плюете борсата ама я следите и скачате след +50%, а ония дето тотално я неглижират и отричат ще заидват насам след първия дабъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеДнеска одих на селската църква. Запалих свещ. Дадох два литра пърцуца на попа и той рече - ХИМА ЩЕ ПРЕБЪДЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямо шикалкавене, мОтане, влачене по корем, повръщане и акробатични изпълнения днес. И нищо друго не ми остана освен да допълня леко на вчерашни цени. Пък ще видим!
цената стигна в подножието на 1,80 и както се очакваше се получи сериозна съпротива при 1,77 лв.
вчера минаха около 180 К акции и днес почти 190 К акции
следващата седмица ще има новата атака на 1,80 и като започне да намалява предлагането на акции ще издухаме и тази съпротива към двата лева
препоръчвам единствено спокойствие и силна храна ...................... решения за покупки и продажби всеки сам си взима...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеДнеска одих на селската църква. Запалих свещ. Дадох два литра пърцуца на попа и той рече - ХИМА ЩЕ ПРЕБЪДЕ!
Коментар
-
Голямо шикалкавене, мОтане, влачене по корем, повръщане и акробатични изпълнения днес. И нищо друго не ми остана освен да допълня леко на вчерашни цени. Пък ще видим!Last edited by Три без коз; 09.12.2016, 19:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Аз предлагам пилците да ги броим на есен.То е ясно ,че всички ще сме на плюс.Ама да видим на кого плюсът ще е най-голям.Успехи.
Тук максимума е 2,20-40 мисля но това беше за ден..през зимата/пролетта на 2014 г.
Съпротивата беше на 1,60-1,80 там бяха големите разпродажби...
Така че ...или под 1,50 ще бъдете на НГ или над 1,80 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Цената расте ,цената пада...
Имате 75 % качване с дивидент ...
Има продавач качва се ,има купувач пада.....второто повече в миналото ....
Та така ,що трябва да купувам ,като има много по перспективни акции в момента....
Само да закача 10 стинки ,който вече парят....?
Та така....
Гледай Гагарин като стигне максимума от 50-60 лв и му из мислят нещо си за спад и го свалян до 25 лв и така няколко пъти ...
Същото и тук........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Цената расте, не дразниш, а ставаш комично-трагичен.
Твоето пък изобщо не мога да го разбера.
Цената очевидно расте и има потенциал, но ти не купуваш от инат.
Голям трейдър си.
Имате 75 % качване с дивидент ...
Има продавач качва се ,има купувач пада.....второто повече в миналото ....
Та така ,що трябва да купувам ,като има много по перспективни акции в момента....
Само да закача 10 стинки ,който вече парят....?
Та така....
Гледай Гагарин като стигне максимума от 50-60 лв и му из мислят нещо си за спад и го свалян до 25 лв и така няколко пъти ...
Същото и тук........
Коментар
Коментар