Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма страшно младежи тренда е нагоре.Ще има тлъсти печалбиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеУтре ще доливам..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Който купи днес и утре може да изкяри набързо 30-40 ст до Нова година.Все пак това е предположение,пазарът разполага.Трендът е нагоре и една корекция от 20-30 ст е напълно нормална.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениетълкуваме го че този който договори тая сделка няма интерес акцията да слиза надолу от тези нива............смятайте го като бетон текущото ниво (ще има политическа подкрепа за най малкото задържане около тия нива)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениетълкуваме го че този който договори тая сделка няма интерес акцията да слиза надолу от тези нива............смятайте го като бетон текущото ниво (ще има политическа подкрепа за най малкото задържане около тия нива)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКак ще тълкуваме?"Не знам, но някой ще празнува спокойно Коледа."
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар