Нов съм тук и не разбирам - защо точно Химимпорт АД се счита за мерител на борсата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИскам да попитам г-н Керезов - защо ПФ около Химимпорт не подкрепят все още новия ЕТФ?Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ами например така ще успеят да вдигнат оценката на три техни компании(без да инвестират в свързани) и така да увеличат резултатите на другите техни компании държащи акции на трите - те така харесват
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТова ще се случи, когато пенсиите получат индулгенция а това е съвсем скоро
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Таз акция е една от най-непредвидимите.
Танцува като гладна мечка на лед.
Може да ударим утре 1.80, може да ударим и 1.60
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеУтре, като се засилим ще ударим ли 1,80 лв.
ако продавача е на зор защо да не го изклатят на по-ниски нива?
имам чувството, че понякога хората не желаят да вземат повече пари и упорито се стремят да бутнат цената, но да стане на тяхното...
имам чувството, че до края на седмицата ще сме забравили за нивото 1,80
не е препоръка - имам акции на ХИМfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
така е ..
Може и нагорЕ ,може и надолЕ....
Но има акции който си чакат момента....Някой вече доста натежаха , от Планината ,фиб ,софармата,ихбг но там има софикс играч а и чичо Оги.....
Адсица при рали е в застои.... ...
За мен холдинг варна/излезна предлагане около 33/ , хиката /гони цената си от преди месец 5 , 5 и нещо/ и ССВ / актуална акция с цел да дърпа майката на нови висоти / ще са акциите на следващата седмица....с опити за натиск нагоре на ХИМ и Зрънчо....
Трейс имам лошото предчувствие че са уредили пакет на ниска цена ....но може и да греша....сложил съм малко за опит малко около 5 ако минат ....
За хим ,ако трябва да избирам не е тя....даже и после да се качи и на 2 лв........
Има от втория ешалон доста добри акции....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Таз акция е една от най-непредвидимите. С много висока Бета.
Зависи от това дали некой с голям пакет няма да излиза. Има и много психология при таз акция. Ако се появи една гладна мечка стръвница и може да се срине за 2 седмици с 20% докато софката ще реагира с 5%. Ако пък се появят много спекулативни капитали ще засмуче като ураган пета степен нагоре, па и ще се самопотдържа. Ми то затова има и толкова висока Бета. Странна хартия. Нормално на развитите пазари сините чипове имат ниска бета, тука това се държи като акция на диамантена мина в Судан.
Не е препоръка за нищо. Имам. При това с най-висок процент в портфейла.
Много дълго стана. Така мисля. Разсъждавах на глас. Не препоръчвам нищо! Четете, мислете, анализирайте, гледайте ( все пак и ние имаме нужда от публика ) . УСПЕХ желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не знам за Холдинг Варна ама другите на този етап няма да ги събориш с 5к ,първите две са доста разпродадени и се намират купувачи излизащи от Хима и Цкб примерно.....те винаги са били с втората вълна!А фиба им е на сантимент в момента и това че минава психологическото 3 лв леко разколебава но в зоната 1.80 се купува здраво!
Може и нагорЕ ,може и надолЕ....
Но има акции който си чакат момента....Някой вече доста натежаха , от Планината ,фиб ,софармата,ихбг но там има софикс играч а и чичо Оги.....
Адсица при рали е в застои.... ...
За мен холдинг варна/излезна предлагане около 33/ , хиката /гони цената си от преди месец 5 , 5 и нещо/ и ССВ / актуална акция с цел да дърпа майката на нови висоти / ще са акциите на следващата седмица....с опити за натиск нагоре на ХИМ и Зрънчо....
Трейс имам лошото предчувствие че са уредили пакет на ниска цена ....но може и да греша....сложил съм малко за опит малко около 5 ако минат ....
За хим ,ако трябва да избирам не е тя....даже и после да се качи и на 2 лв........
Има от втория ешалон доста добри акции....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеУтре, като се засилим ще ударим ли 1,80 лв.
Зависи от това дали некой с голям пакет няма да излиза. Има и много психология при таз акция. Ако се появи една гладна мечка стръвница и може да се срине за 2 седмици с 20% докато софката ще реагира с 5%. Ако пък се появят много спекулативни капитали ще засмуче като ураган пета степен нагоре, па и ще се самопотдържа. Ми то затова има и толкова висока Бета. Странна хартия. Нормално на развитите пазари сините чипове имат ниска бета, тука това се държи като акция на диамантена мина в Судан.
Не е препоръка за нищо. Имам. При това с най-висок процент в портфейла.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Трейс , ИХБГ и ФИБ също.....там има и м.мейкъри и ако не оцелиш момента ще си стоиш като статуя.......
Това са от софикс да не ги цитирам останалите десетки....
В момента играта е в софикс фонда...
От една страна има да купува от друга има да продава и се чака момента...
Тик ,так......края на годината
За хим амо той е зависим не от Софикс фонда който сигурно ще продава а от мажо и ...
Така че или 1,50 или 1,80 на НГ ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНе е важно ти да разбираш, важното е че ще се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТова ще се случи, когато пенсиите получат индулгенция а това е съвсем скоро
Коментар
Коментар