Зорлията отупа самосвала май..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
кайзера правилно ти зададе доуточняващ въпрос, но ти не разбра къде те чука
практиката показва точно обратното
ИП не продават изобщо тактично защото като им се заяви продажба/покупка те гледат набързо да си изпълнят поръчката за да не избяга цената на акцията извън границите които са зададени от клиента
докато когато продава някой който цепи стинката на две той си излиза съвсем деликатно и постепенно ................... стига времето за кеш да не го притиска, де
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
Пускай ги на 1.69 да си вземем, че с тези мижави бройки които ти купуват, бая комисионни ще отнесеш
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ако например имаш 50 к акции на хима и искаш да ги продадеш непрменно сега на около 1.7 примерно и чрез ИП-то си по телефона ,то той ако няма някой заявил подобен пакет на тези цени продава по подобен начин "тактично" и се старае да не рути цената ..."ФАКТ"!
практиката показва точно обратното
ИП не продават изобщо тактично защото като им се заяви продажба/покупка те гледат набързо да си изпълнят поръчката за да не избяга цената на акцията извън границите които са зададени от клиента
докато когато продава някой който цепи стинката на две той си излиза съвсем деликатно и постепенно ................... стига времето за кеш да не го притиска, де
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
От мен ги взеха, че и още 20 после...Пускай ги на 1.69 да си вземем, че с тези мижави бройки които ти купуват, бая комисионни ще отнесеш
Коментар
-
Тука ЦКБ-то ни гони яко, а ние се ослушваме. Препятствия няма ( от гледна точка на големи пакети ). До сега се движим с резки скокове по 5 или по 10 стотинки и после почиваме и затвърждаваме нивото. Мислим и анализираме.Само се мотаем. Това ли сме ние. Появи се някой дребен спекулант, дето цепи на стотинката ( какво беше милиминка ) и стоим и му правим публика. Пазарът ще го отнесе и той ще е изхвърлен извън спреда.
После нека да гони.
Без препоръка за търгувия с акции на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
От мен ги взеха, че и още 20 после...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеВдигнаха цената с 10 артии. Ми поне да бяха го направили класно с една. Така или иначе гаргарата е пълна.
От мен ги взеха, че и още 20 после...Last edited by Amsterdamm; 14.12.2016, 13:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Извинявай колега, аз неразбрах - т.е. ИП-тата смяташ, че са по-внимателни от играчите на платформите, или обратното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Абе то не знам защо се оплаквате ....можеше и да излиза чрез изсипване.В случая не желая да катурва цената и 5 стотинки.....какъв е проблема,така обикновено излизат поръчки които ги управлават ИП-та,а не играчи през платформите!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
да
ХИМ-а стопира Софикс-а , а някой стопира ХИМ-а да расте
и този някой държи ХИМ-а да се търгува на 1,70 ................... вместо да си дръпне ордерите, да подмами биковете и да режи бичи глави този главанак е запецнал на 1,70 и не дава пиле да префръкне като същевременно и не слиза да продава под 1,70
не бърза да излиза явно, а стопира както акцията, така и софикса
Коментар
-
убива търговията тази мецата и иска да заспим зимен сън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Абе незнам са офанзивата, ама такива тесни спредове не бях виждал оттодавна. То все едно си на NYSE и гледаш акциите на Ексонмобил...
1.695/1.700.
Коментар
Коментар