Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
а защо да го правят? какво ще спечелят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИскам да попитам г-н Керезов - защо ПФ около Химимпорт не подкрепят все още новия ЕТФ?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Трейс , ИХБГ и ФИБ също.....там има и м.мейкъри и ако не оцелиш момента ще си стоиш като статуя.......
Това са от софикс да не ги цитирам останалите десетки....
В момента играта е в софикс фонда...
От една страна има да купува от друга има да продава и се чака момента...
Тик ,так......края на годината
За хим амо той е зависим не от Софикс фонда който сигурно ще продава а от мажо и ...
Така че или 1,50 или 1,80 на НГ ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
HVAR примерно имам и от тях
Това са от софикс да не ги цитирам останалите десетки....
В момента играта е в софикс фонда...
От една страна има да купува от друга има да продава и се чака момента...
Тик ,так......края на годината
За хим амо той е зависим не от Софикс фонда който сигурно ще продава а от мажо и ...
Така че или 1,50 или 1,80 на НГ ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
HVAR примерно имам и от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Кои са тези позиции......всъщност напоследък доста се промениха нещата и 5к не изглеждат вече толкова много,виж 50к е друго?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБатя Аз на вън имам над 50 % доходност отварям и затварям позиции без да се чудя дали ще има купувачи или а не .както знаем на БФБ има доста позиции които ако застанеш с 5к на изход няма кой ти ги купи и се чудиш ко да правиш а на вън това го няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Кефите ми заклетите песимисти и мечки при дъното, как ставате най-върлите бикове когато цените качат един 50-60%
Ама вие пак добре, плюете борсата ама я следите и скачате след +50%, а ония дето тотално я неглижират и отричат ще заидват насам след първия дабъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук сериозна съпротива и корекция в зоната 2,45-2,50
Ама вие пак добре, плюете борсата ама я следите и скачате след +50%, а ония дето тотално я неглижират и отричат ще заидват насам след първия дабъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеДнеска одих на селската църква. Запалих свещ. Дадох два литра пърцуца на попа и той рече - ХИМА ЩЕ ПРЕБЪДЕ!
Коментар
Коментар