Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеАко раздадат печалбата от 2016 като дивидент, много яко ще отпуснат юздата. На фона на неразпределени печалби за минали години ,печалбата от 2016 минус задължителните привилегировани си е направо пари за семки, а сигнала който ще изпратят ще е много голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеАко дадат едно 10-ина %, както навремето тръгнаха привилегированите, няма да е лошо... Ама пък що да не дадат повече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеМъчи се, горката! Гледа по-големите как тичат по двора, ама нали е куцичка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнениеТук агонията продължаваThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
нищо не си разбрал
че ще, ще, но няма да ги получиш 3 дни след оса, а чак на есен края на септември ли, октомври ли... евеш ли го
имам много и го чакам да подпалиА относно дивидента не е от значение кога точно ще го получим, важното е да го има
!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ще ще, за тук поне мисля е ясно
че ще, ще, но няма да ги получиш 3 дни след оса, а чак на есен края на септември ли, октомври ли... евеш ли го
имам много и го чакам да подпали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
когато ги гласуват, нали знаеш кога ще го получиш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ейй, големи сте мрънкала, потрайте малко де, и на тази улица слънце ще изгрее! А и дивиденти чакаме по привилегии и обикновени
!
Коментар
-
Първоначално изпратено от adventuretime Разгледай мнениеЕйй, голяма мъка тук!! А и дивиденти чакаме по привилегии и обикновени
!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар