If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не. Няма голям продавач там. За пореден път се убеждавам, че в Уникредит работят меко казано не много умни хора. Някой си приключва портфейла на пожар там. Така изсипаха Монбат преди няколко седмици, така изсипаха Неохим, направиха го днес с ХЕС, което беше меко казано малоумно изпълнение, също и Химимпорт. Да каже някой дали и при Еврохолд са пак те
Продават на няколко позиции. И на мен на банката са ми продали.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Не. Няма голям продавач там. За пореден път се убеждавам, че в Уникредит работят меко казано не много умни хора. Някой си приключва портфейла на пожар там. Така изсипаха Монбат преди няколко седмици, така изсипаха Неохим, направиха го днес с ХЕС, което беше меко казано малоумно изпълнение, също и Химимпорт. Да каже някой дали и при Еврохолд са пак те
Вече над 35 хил. броя акции на бид над 1.60, като това не включва айсбергите. Добре се движи засега. Но все още хората са наплашени от шамарите на продавача. Тази седмица не се е появявал, което може да отвори пътя нагоре.
Още един въпрос, който вълнува всички акционери: Защо печалбата пада всяка година? Какви са причините, работи ли се по тяхното премахване. Може ли да се изготви прогноза какви печалби може да се очакват в бъдеще?
подобни прогнози се правят за нормални прозрачни компании от анализаторите, които ги следят и са даже в контакт с такива.
такива прогнози дават и самите компании, а тези тук мълчат като партизани на разпит.
Коментар