IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    започнаха да раздават шамари
    да ми паднеш, с кеф ще те ошамаря, да ти секне плямпалото!

Коментар

• Тук всяка лоша новина се хиперболизираше за сметка на за мен доброто представяне по време на кризата

Коментар

ко речи?
        красива картинка! но ТИ точно не ми се перчи, мара общата навсякъде, щото в понеделник ти гледах сеира.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
          Да се трупа критична маса го очаквах. Изненадата за мен е, че не го пуснаха под 2,33-2,35 до към 2,22 -2,25 и дори малки обеми под 2,20.
          Защо им трябваше да дигат средната с 12 -15 стинки на последните близо 2мил/бр., а може и по-малко да са де, ама аз нали се чакам тия бройки.
          За мен няма място за отстъпление. Химимпорт е флагман на БФБ и сериозно изостана от другите акции. Има такива компании, които минаха нивата от преди кризата. Навремето Хима имаха редица награди за представянето си на борсата и бяха пример за подражание. Точно за това подчертавам, че цената на акцията е силно подценена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            нещо слабовато днес. май ще се разходиме до 2.40
            ко речи?
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Да се трупа критична маса го очаквах. Изненадата за мен е, че не го пуснаха под 2,33-2,35 до към 2,22 -2,25 и дори малки обеми под 2,20.
              Защо им трябваше да дигат средната с 12 -15 стинки на последните близо 2мил/бр., а може и по-малко да са де, ама аз нали се чакам тия бройки.

Коментар

почна се
                мхм

Коментар

• започнаха да раздават шамари

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Е много си дал, пробвай с ново число!
                    Без препоръки!
                    +1

Коментар

• Last edited by 0; 08.02.2018, 16:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                        Очевидно е решено днес цената да не пада под 2,48. Забавно е как се прилъгват да продават меченцата с малки бройки. Интересно до кога ще продължи играта.
                        И аз това се чудя.Как незабележимо се трупа обем.Явно да подкрепят думите на г-н Керезов,че не е Батко го правят тънко.

Коментар

• Очевидно е решено днес цената да не пада под 2,48. Забавно е как се прилъгват да продават меченцата с малки бройки. Интересно до кога ще продължи играта.
                          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                            до 2,40 лв. купуващите са за повече от 100 000бр.
                            това са видимите бройки ............... към тях прибави невидимите .................... а после прибави и онези които още не са сложили ордерите

сметката накрая показва, че цената отива към 3 лв.

нека да е лято...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

всеки сам си знае
                              Така е. Аз даже казвам две неща:
                              1."Човек каквото сам си направи, цяло село да се събере толкова голямо зло не може да измисли"- казвам го по смисъл.
                              2."Всеки сам си носи кръста"

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

Всеки иска да купи евтино-аз също, но като гледам, че до 2,60лв. са само едни 20 000 бройки продава, а до 2,40 лв. купуващите са за повече от 100 000бр. .......Кой сценарий е по - вероятен?
                                всеки сам си знае

Коментар

Working...
                                X