If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да се трупа критична маса го очаквах. Изненадата за мен е, че не го пуснаха под 2,33-2,35 до към 2,22 -2,25 и дори малки обеми под 2,20.
Защо им трябваше да дигат средната с 12 -15 стинки на последните близо 2мил/бр., а може и по-малко да са де, ама аз нали се чакам тия бройки.
За мен няма място за отстъпление. Химимпорт е флагман на БФБ и сериозно изостана от другите акции. Има такива компании, които минаха нивата от преди кризата. Навремето Хима имаха редица награди за представянето си на борсата и бяха пример за подражание. Точно за това подчертавам, че цената на акцията е силно подценена.
Да се трупа критична маса го очаквах. Изненадата за мен е, че не го пуснаха под 2,33-2,35 до към 2,22 -2,25 и дори малки обеми под 2,20.
Защо им трябваше да дигат средната с 12 -15 стинки на последните близо 2мил/бр., а може и по-малко да са де, ама аз нали се чакам тия бройки.
Очевидно е решено днес цената да не пада под 2,48. Забавно е как се прилъгват да продават меченцата с малки бройки. Интересно до кога ще продължи играта.
И аз това се чудя.Как незабележимо се трупа обем.Явно да подкрепят думите на г-н Керезов,че не е Батко го правят тънко.
Очевидно е решено днес цената да не пада под 2,48. Забавно е как се прилъгват да продават меченцата с малки бройки. Интересно до кога ще продължи играта.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Така е. Аз даже казвам две неща:
1."Човек каквото сам си направи, цяло село да се събере толкова голямо зло не може да измисли"- казвам го по смисъл.
2."Всеки сам си носи кръста"
Всеки иска да купи евтино-аз също, но като гледам, че до 2,60лв. са само едни 20 000 бройки продава, а до 2,40 лв. купуващите са за повече от 100 000бр. .......Кой сценарий е по - вероятен?
Коментар