IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не виждам как ще тръгне в близките месеци надолу цената, при положение, че за да стигнем до тук се вложиха не малко пари, който или които организираха този ръст, не вярвам да са я докарали до тук и да я оставят изведнъж на свободно падане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

20лв
      и на 15 ще съм доволен въпроса е ще издържа ли да стискам до там

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        След разпродажбите във вторник акционерите намаляваме до 3615.

Ако някой желае може да сподели какво се чува под сурдинка, на лично естествено
        20лв

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

пак си нервен ................ и в понеделник беше нервен ................ във вторник го играеше на доволен, че си купил на 2,43 .............. но сряда и четвъртък се върна на познатата нервна вълна...

явно това ти е нормалното състояние на духа и душата...
          Емоциите не са добър съветник в повечето случаи.
          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• След разпродажбите във вторник акционерите намаляваме до 3615.

Ако някой желае може да сподели какво се чува под сурдинка, на лично естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ами така става защото всички се правят на хитри че ще купят когато видят че потегли.. И така ние стояхме в акции 2-3 години, докато те ни се смееха че парите ни стоели мъртви.. Сега обаче като порим нагоре и ние сме със средна 1,30 те се чудят и маят кога и как да се включат.. дебнат за 5-10 ст. корекция че да влязат
              Не случайно Костолани е казал че който няма акции като падат, няма и като се качват

1,78 за мен
              Успех дано я закарат на високо....говорят едни цифри тук там, но мисля че всичко е само слух

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                А бре хора, де спахте и не купувахте когато акцията дълго време беше около 1,90, а сега чакате да пада ?
                Ами така става защото всички се правят на хитри че ще купят когато видят че потегли.. И така ние стояхме в акции 2-3 години, докато те ни се смееха че парите ни стоели мъртви.. Сега обаче като порим нагоре и ние сме със средна 1,30 те се чудят и маят кога и как да се включат.. дебнат за 5-10 ст. корекция че да влязат
                Не случайно Костолани е казал че който няма акции като падат, няма и като се качват

Коментар

• остави ги нека си седат

Коментар

• А бре хора, де спахте и не купувахте когато акцията дълго време беше около 1,90, а сега чакате да пада ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                      А и около 2,20 при корекция, сигурен съм щяха да се включат още играчи или да добавят, аз бих добавил.
                      те много искат да добавят пакети на ХИМ-а ............... но мислил ли си колко акции останаха и дали притежателите им искат да се разделят с тях

ееее , гледай фери-ботчето и то се е запътило готово да товари на 2,40 ............. но и на тази цена няма кой да му пусне

няма нищо , де ........... днес не искахте да купувате на 2,50 (а можехте) и затова утре ще купувате на +2,60

не е препоръка за покупко-продажби на ХИМ-чета ............. но имам акции на ХИМ
                      Last edited by polki; 08.02.2018, 18:07.
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

да ми паднеш, с кеф ще те ошамаря, да ти секне плямпалото!
                        те шамарите ги раздават на платформата на БФБ ............... като гледам как са те ошамарили при ХИМ-а -> аз няма да те пипам защото съм човек

Коментар

• Не коментирам цената (скъпа евтина), казвал съм имам, нека да расте.
                          Не разбирам поведението на купувача, освен ако не са няколко големи (дай боже) и има конкуренция за бройки.
                          А и около 2,20 при корекция, сигурен съм щяха да се включат още играчи или да добавят, аз бих добавил.

Коментар

да ми паднеш, с кеф ще те ошамаря, да ти секне плямпалото!
                            пак си нервен ................ и в понеделник беше нервен ................ във вторник го играеше на доволен, че си купил на 2,43 .............. но сряда и четвъртък се върна на познатата нервна вълна...

явно това ти е нормалното състояние на духа и душата...

Коментар

красива картинка! но ТИ точно не ми се перчи, мара общата навсякъде, щото в понеделник ти гледах сеира.
                              не знам какво си гледал в понеделник? ................ ако искаш разкажи...

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение

За мен няма място за отстъпление. Химимпорт е флагман на БФБ и сериозно изостана от другите акции. Има такива компании, които минаха нивата от преди кризата. Навремето Хима имаха редица награди за представянето си на борсата и бяха пример за подражание. Точно за това подчертавам, че цената на акцията е силно подценена.
                                бла бла бла бла блаааа

Коментар

Working...
                                X