Не виждам как ще тръгне в близките месеци надолу цената, при положение, че за да стигнем до тук се вложиха не малко пари, който или които организираха този ръст, не вярвам да са я докарали до тук и да я оставят изведнъж на свободно падане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
20лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСлед разпродажбите във вторник акционерите намаляваме до 3615.
Ако някой желае може да сподели какво се чува под сурдинка, на лично естествено
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пак си нервен ................ и в понеделник беше нервен ................ във вторник го играеше на доволен, че си купил на 2,43 .............. но сряда и четвъртък се върна на познатата нервна вълна...
явно това ти е нормалното състояние на духа и душата...мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ами така става защото всички се правят на хитри че ще купят когато видят че потегли.. И така ние стояхме в акции 2-3 години, докато те ни се смееха че парите ни стоели мъртви.. Сега обаче като порим нагоре и ние сме със средна 1,30 те се чудят и маят кога и как да се включат.. дебнат за 5-10 ст. корекция че да влязат
Не случайно Костолани е казал че който няма акции като падат, няма и като се качват
1,78 за мен
Успех дано я закарат на високо....говорят едни цифри тук там, но мисля че всичко е само слух
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеА бре хора, де спахте и не купувахте когато акцията дълго време беше около 1,90, а сега чакате да пада ?
Не случайно Костолани е казал че който няма акции като падат, няма и като се качват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеА и около 2,20 при корекция, сигурен съм щяха да се включат още играчи или да добавят, аз бих добавил.
ееее , гледай фери-ботчето и то се е запътило готово да товари на 2,40 ............. но и на тази цена няма кой да му пусне
няма нищо , де ........... днес не искахте да купувате на 2,50 (а можехте) и затова утре ще купувате на +2,60
не е препоръка за покупко-продажби на ХИМ-чета ............. но имам акции на ХИМLast edited by polki; 08.02.2018, 18:07.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
да ми паднеш, с кеф ще те ошамаря, да ти секне плямпалото!
fuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
да ми паднеш, с кеф ще те ошамаря, да ти секне плямпалото!
явно това ти е нормалното състояние на духа и душата...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
красива картинка! но ТИ точно не ми се перчи, мара общата навсякъде, щото в понеделник ти гледах сеира.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
За мен няма място за отстъпление. Химимпорт е флагман на БФБ и сериозно изостана от другите акции. Има такива компании, които минаха нивата от преди кризата. Навремето Хима имаха редица награди за представянето си на борсата и бяха пример за подражание. Точно за това подчертавам, че цената на акцията е силно подценена.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар