Първоначално изпратено от orchis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеТази активност е леко странна. Ако има голям купувач, не е ли по-лесно да се вдигне телефона и да договори там колкото му трябва? Тук все едно някой симулира активност и оборот. Да не би Никито да напудря оборота за пред чужденците
Да не би някой да е намерил някъде в нет-а нова страница на дружеството и жизнерадостно да допълва, а г-н Керезов?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ще стане още по-интересно когато Никиту започне да пълни сметката в Лондон и Франкфурт.Там няма хиляди, от милион нагоре.
Направо ще забравя за разни мазни гнусотии....Даже може и да му ги подаря....,
Ще измисля как....
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеИнтересното е, че в ЦД аз го изкарвам 27,04%...Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
и аз за това питам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Хм,сега погледнах в ЦД там промяна на фф няма,колкото е бил на 1.12.2017г. толкова е и сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Тази промяна къде може да се види?
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеАко и Н.Василев се включи след 10.01.2018г. ще върви нагоре. Кеширалите се таят от ляво с айсберги, но .......главният играч не пуска цената надолу изкупува мощно нагоре.Така обра евтино много акции.
В тази история има ЦЕЛ.Моята мисъл е, че при по-голяма цена има голям постоянен оборот и всички са щастливи ( е....кеширалите се хапят отзад, но....не може всички да са добре ). А и тази година сме по-забележителни с европредседателството. Това мисля е и целта на "БАТКО" - да продава после скъпо на желаещите.
Не препоръчвам нищо.Успех.
Само да добавя:
free float
03.01.2018 21.08
01.12.2017 23.75
Представете си намаление само за един месец с повече от .....
Какво мислите? Каква цена е целта на "БАТКО"?
Коментар
Коментар