Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Това много ли е или не толкова много?Освен това утре може и да го няма.По моему е опит за натиск върху цената,но въпреки многото внушения,не се намери нито един да купи на 2,35.Ослушват се като глухи козлета в рядка гора.
ти ли продаваш този пакет на 2,35
по мои сметки имаш останали 100-110 хил.акции............... а може и под 100 да са вече..
аз взех 70 броя на 19-и
не ми отговаряй --- нещата са ясни...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеИнтересно какво стана с големия... Изглеждаше, че докато изкупуваше няма кой да го спре и всъщност си беше така. Беше го подкарал на пазарни поръчки. Сега спря. Стигнаха цената, изкупиха нужните бройки или е само временно според вас? И все пак при толкова милиони, не трябва ли да излезе информация някъде?
първо искам да напиша, че имам акции и имам интерес акцията да расте ................ така, че всичко което напиша по-долу нека се възприема като мерак (мое лично желание) нещата да са така както ги описвам и никой не бива да търгува повлиян от това което тук си пиша
и така - какво се случи - малко фактология:
"големия изкупуваше и нямаше кой да го спре" както казваш, но пропускаш, че спря да купува някъде на около 2,30 и тогава се видя, че спря да намалява ФФ
след 2,30 от по-миналия петък дребните сами качиха цената до 2,43 и се видя, че нямахме сили сами да продължим нагоре и цената се върна 10 ст.
големия седи и си чака на 2,30 , и ни е оставил ние да се наиграем ................ дали ще изкара голямата лопата и ще тръгне към тройката не знам и нямам представа, но за сметка на това знам, че "реал" са звъняли на посредници чиито клиенти продават и са питали дали могат да купят по-големи пакети, но пак повтарям, че търсят пакети на сегашните цени без да знам дали цената ще ходи нагоре и без да знам какво всъщност се цели и ако се случи нещо такова (тласък към 3 лв.) нямам представа кога ще се случи
всеки може да се обади на посредника си и да го попита дали от "реал" са звъняли (тази седмица и в края на миналата) да питат за по-големи пакети на хим
всеки трябва да си даде сметка, че на борсите всеки иска да спечели, а за да спечели трябва да "прекара" (да излъже) останалите играчи на пазара
не бива да се забравя, че "големия" много лесно може да организира един мечи капан и да обере пакетите на треперищите ръчички .................. например "реал" започват леко да продават на сегашните --- слуха бързо се разнася, че мажо продава ---- всички тръгват да се надпреварват с ордери отдясно и в един момент може да се получи така, че бикове станали в паниката мечки да бъдат обезглавени и оставени без акции
в заключение да кажа, че варианти има много, а какво ще се случи само мажо знае, но всеки от нас има рамене на главата си и сам си решава какво да прави като накрая не бива да обвинява друг за едно или друго решение
пак искам да напиша, че имам акции и имам интерес акцията да расте ................ така, че всичко което написах по-горе нека се възприема като мерак (мое лично желание) нещата да са така както ги описвам и никой НЕ ТРЯБВА да търгува повлиян от това което си пишаfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеИнтересно какво стана с големия... Изглеждаше, че докато изкупуваше няма кой да го спре и всъщност си беше така. Беше го подкарал на пазарни поръчки. Сега спря. Стигнаха цената, изкупиха нужните бройки или е само временно според вас? И все пак при толкова милиони, не трябва ли да излезе информация някъде?
Коментар
-
Интересно какво стана с големия... Изглеждаше, че докато изкупуваше няма кой да го спре и всъщност си беше така. Беше го подкарал на пазарни поръчки. Сега спря. Стигнаха цената, изкупиха нужните бройки или е само временно според вас? И все пак при толкова милиони, не трябва ли да излезе информация някъде?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеБях убеден ,че това на 2,33 купува е айсберг , средно голям ..... оказаха се 30000 бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЦунгцванг или цайтнот?
Много маймунки по клона и всите в хор крещят,- айнц цу цвай цу дрън, че и пиленцето изхвърчало.
Коментар
-
Много ме кефи как решавате задача с повече от 2 неизвестни, като нямате никакво инфоЧе някои даже и ТА правели на вълни по графиката на Хим-а - не е истина просто
Тук нешата се движат само и единствено от кефа на мажо - засега явно е на кеф и има нещо наум - дали да ни изпързаля нас или някой друг - ще видим. Аз лично не се влияя от дневните флуктуации и ми е все тая кога ще се случи пробивът и акцията ще стигне 3-ка, където вероятно ще продам. Хубава акция, кофти мажо, огромни обеми като за БФБ - тези неща си ги знаем и гледаме мача отблизо. Успех
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
Има ли акции част от ФФ,контролирани от Мажоритаря и колко са те.Тук ФФ не е това което е
Колега много сте прав!
Тук реалния ФФ не е това, което се вижда. Според мен реалния е 30% надолу.
Това, че има големи купувачи е видно от ордерите в ляво. Изкупуването на книгите от нетърпеливите е в ход. Нивото е важно и трябва да се мине през този етап, за да се поеме нагоре.
Представяте ли си колеги ако имахме още 10-15 компании с тази ликвидност като при Химимпорт, БФБ щеше да е нормална борса :-))
Хайде спокойна !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Козлик,то е ясно какво те интересува.Не се тревожи,всичко може и да поскъпва,но за тревичката не се споменава Кеширай и започни да преживяш.Хайде,хаирлия да е.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Всъщност ти вече продаде, какво да те коментирам повече.Last edited by Три без коз; 22.01.2018, 22:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеС две думи: Мечетата ще ядат дървото!
Но това мен изобщо не ме интересува, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСпоред приятел с добри познания в материята, Хим прави трета възходяща вълна, която се развива със силни възходи и плитки корекции. Та движение +60 ст./ -10 ст. на мен абсолютно ми харесва
Ще се пооберат бройките на кандидат продавачите на тези нива за няколко седмици и ще дойде време за следващата атака. Аз съм търпелив човек.. когато преценя че си заслужава..
Като цел на вълната приятеля вижда диапазона 4-4,50
- 1 like
Коментар
Коментар