IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Последно и излизам.
    Времето е корективно т.е. от върха на 2.40 сме в корекция и очаквам тези бройки да си сменят собственика до и малко след консолидирания годишен отчет. Ако пък иска да иде направо на 3,60, нямам против

Коментар

• Защо брооите оот тук нататък 7 -10 мил акции.
      От 2 та лева насам не минаха ли вече 4 -5 мил папира.?
      Аз не ги следя по бройки, а едрово.
      Затоова казах поне още поне 2 мил акции, най- дообре до10мил бр. да достигнт тука над 2та лева, още по-добре над 2.20

Коментар

• Имаме си нов оракул в темата, целящ тройно превъртане с понижение.
        Нещо като троен аксел с тулуп.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

тогава са били около 15 млн.акции ............... сега навярно са останали под 10 млн. и "колегата" иска и те да минат в ръцете на мажо
          Ще минат ама не на тези цени!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            6,38 % остават във физически лица.
            13.07.2016 г. обаче.
            тогава са били около 15 млн.акции ............... сега навярно са останали под 10 млн. и "колегата" иска и те да минат в ръцете на мажо
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
              Да за мен е реално да минат поне 10 мил акции от над 2,10-2,15 до 2,35-2,40 за да стане после това ниво стабилна подкрепа.
              за мен е нереално това

за последния месец за минали 3,6 млн.акции, а цената тръгна от 1,66 и стигна до 2,43

как си представяш сега да минат 3 пъти повече акции в по-тесен ценови диапазон?

вчера те питах и сега пак ще повторя въпроса си:

ако на пазара не се намерят продавачи на 10 млн.акции тогава какво ще стане?

............. няма да тръгнем към тройката ли? или ще тръгнем, но няма да е устойчив тренда

Коментар

има проблем с файла

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                  Да за мен е реално да минат поне 10 мил акции от над 2,10-2,15 до 2,35-2,40 за да стане после това ниво стабилна подкрепа.
                  Според мен ти искаш целия ФФ да мине на тия нива .

Коментар

• Да за мен е реално да минат поне 10 мил акции от над 2,10-2,15 до 2,35-2,40 за да стане после това ниво стабилна подкрепа.

Коментар

• 6,38 % остават във физически лица.
                      13.07.2016 г. обаче.

Коментар

смятал ли си колко % от ФФ държат ЮЛ?

те и по отчетите даваха подобна разбивка, но съм забравил какви бяха цифрите...
                        224 362 232

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=sU...wmsaGGF3018569

Коментар

Две-три страници назад качих акционерна на ЮЛ отпреди година и половина.
                          смятал ли си колко % от ФФ държат ЮЛ?

те и по отчетите даваха подобна разбивка, но съм забравил какви бяха цифрите...

Коментар

Справка за резултатите ( период: от 25.12.2017 до 22.01.2018, търсене по компания CHIM - Химимпорт АД):
                            Сделки: 2 161
                            Обем (брой лотове): 3 601 419
                            Средна цена на лот: 2.141
                            Обем лева: 7 713 518.66

от 28,12,2017
                            да де, но тази статистика е за 1 месец през който цената варираше от 1,66 до 2,43 и всички тези акции не са събрани само от мажоритаря

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                              Един хубав мечи капан се заформя
                              само гледай мача .............. най-интересното предстои

Коментар

ФФ флоута в момента е около 20% което значи, че свободно се тръгуват около 50 млн.акции

15-20% от 50 млн.акции е 7-10 млн акции които според теб трябва да се прехвърлят на тези нива за да тръгне акцията към 3 лв.

до сега минаха 1,6 млн.акции ................ значи остават още поне 6 млн. акции да се прехвърлят за да се отвори пътя нагоре

не знам .................. малко не ми се вярва това да се случи, макар, че всички помним, че при ХИМ са минавали подобни пакети, но не си спомням да са събирани от пазара в този размер в толкова тесни граници от 10 ст.
                                Справка за резултатите ( период: от 25.12.2017 до 22.01.2018, търсене по компания CHIM - Химимпорт АД):
                                Сделки: 2 161
                                Обем (брой лотове): 3 601 419
                                Средна цена на лот: 2.141
                                Обем лева: 7 713 518.66

от 28,12,2017

Коментар

Working...
                                X