If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има ли акции част от ФФ,контролирани от Мажоритаря и колко са те.Тук ФФ не е това което е
Две-три страници назад качих акционерна на ЮЛ отпреди година и половина.
Актуалната, доколкото има такива показва само акциите, всичко друго е скрито.
Въпросът бе, че в БФБ ФФ е един, в ЦД е друг, по-адекватен на понятието ФФ.
Отговарям на бързо.
На важни нива за да е силен пробива и да последва силен и устойчив ръст след това, е добре да минат 15 - 20 % от ФФ около пробив
Колкото по-гоолям е обема,толко по сигурен ще бъда аз.
ФФ флоута в момента е около 20% което значи, че свободно се тръгуват около 50 млн.акции
15-20% от 50 млн.акции е 7-10 млн акции които според теб трябва да се прехвърлят на тези нива за да тръгне акцията към 3 лв.
до сега минаха 1,6 млн.акции ................ значи остават още поне 6 млн. акции да се прехвърлят за да се отвори пътя нагоре
не знам .................. малко не ми се вярва това да се случи, макар, че всички помним, че при ХИМ са минавали подобни пакети, но не си спомням да са събирани от пазара в този размер в толкова тесни граници от 10 ст.
Според ЦД ФФ е 64 799 020. От 239 646 267 акции общо или 27.04 процента. Или 20 % от тях се явяват 12 959 804, а не просто едни 2 милиона акцийки.
Та с такова число незнам...Някакъв много голям катарзис трябва да има в редица лица за да ги видим на борсата.
Нямам препоръки!
Има ли акции част от ФФ,контролирани от Мажоритаря и колко са те.Тук ФФ не е това което е
dim11, няма вече толкова големи продавачи с милиони, то нема с половинка.....Кажи колко акции са това според теб?
Според ЦД ФФ е 64 799 020. От 239 646 267 акции общо или 27.04 процента. Или 20 % от тях се явяват 12 959 804, а не просто едни 2 милиона акцийки.
Та с такова число незнам...Някакъв много голям катарзис трябва да има в редица лица за да ги видим на борсата.
Нямам препоръки!
Отговарям на бързо.
На важни нива за да е силен пробива и да последва силен и устойчив ръст след това, е добре да минат 15 - 20 % от ФФ около пробив
Колкото по-гоолям е обема,толко по сигурен ще бъда аз.
Ако искаме да качваме към 3лв., тука чисто технически ще трябва да минат много по голям обем от 400 хиляди акции.
Според мен поне петорно и отгоре.
би ли пояснил какво означава "чисто технически ще трябва да минат много по голям обем от 400 хиляди акции", че аз лично не разбирам написаното ............ как така "технически"??? каква е тази техника???
също така ми е интересно как реши, че обема трябва да е "петорно и отгоре над 400 хиляди акции" .................. ако няма кой да изсипе още 2 млн.акции тогава какво ще правим?!?!?!
много интересен пост си написал и ще се радвам да го разясниш
Седя и си мисля.....до тук всичко върви добре. Наистина се заформи разтеж..дори и само в определени компании. Но какво би се случило ако например един Булгартабак обяви фалит; нещо като КТБ преди няколко години. Малко вероятно, но все пак възможно.
въпреки, че до сега са се изтъргували над 1,6 млн.акции на цена над 2,30 лв., смятам, че ще минат още около 400 хил.акции в диапазона 2,33-2,43 лв. преди да потеглим, но все пак да не забравяме, че никой не знае какво ще се случи освен мажоритаря
не е препоръка - имам акции
Тая акция от много години сме свикнали да я гледаме в ниското и беше време да се вдигне стабилно но тоя път 2.40 ми се вижда временна спирка и по ми се вярва че ще стане Номер 1 по капитализация.
въпреки, че до сега са се изтъргували над 1,6 млн.акции на цена над 2,30 лв., смятам, че ще минат още около 400 хил.акции в диапазона 2,33-2,43 лв. преди да потеглим, но все пак да не забравяме, че никой не знае какво ще се случи освен мажоритаря
не случайно нивото 2,40 е ключово и не бе пробивано толкова време, а и преди това на няколко пъти цената пак тук срещаше съпротивление
19.01.2018 - 22 х.лота - 2,34 лв.
Коментар