Като гледам как са се наредили, дано 2 да стигнем плавно, че иначе ..... кофти :-(
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИнтересно, как напълнилите гащите и продали след това най-много пишат тука.
Ми успокойте се бе, нали продадохте и сте на далавера.
Честито, да си ги харчите със здраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениетук май ще ми се сбъдне детската мечта за цени под 2,10 за бройСамо до преди два-три месеца беше под тази цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
мда, колкото повече пада сега - толкова по-брутално ще е след месец ...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Две думи за бруталното рали? Идва ли, в каква посока е...? Говориш за рали, а акцията пада. Прави ли ти впечатление това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИнтересно, как напълнилите гащите и продали след това най-много пишат тука.
Ми успокойте се бе, нали продадохте и сте на далавера.
Честито, да си ги харчите със здраве.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеГрупова манипулация....и след това групова психо терапия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Временно, интересно какво става тук, че някой пак изсипа? Да видим как ще затвории дали ще има включване от Батко?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Временно, интересно какво става тук, че някой пак изсипа? Да видим как ще затвории дали ще има включване от Батко?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Предполагам, че още падне, като най-голяма съпротива ще е около 2 лв, ако стигне до там разбира се. Нямам препоръки.
Коментар
Коментар