Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБате, какво мислиш ако натрупаната печалба се раздаде в книги ??
Варианти за радост сред акционерите много, да видим какво точно ще бъде...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеТова намерих на сайта:
челната тройка на най-големите холдинги в България. Toва сочи класацията К100 на „Капитал“ за 2017 година. „Химимпорт“ заема водещото второ място с общи приходи за 2016 г. от близо 1.6 млн. лв. и нетна печалба от 65 884 лв., изпреварвайки третия в класацията - „Еврохолд България“.
Това някаква шега ли е?
Коментар
� -
Това намерих на сайта:
челната тройка на най-големите холдинги в България. Toва сочи класацията К100 на „Капитал“ за 2017 година. „Химимпорт“ заема водещото второ място с общи приходи за 2016 г. от близо 1.6 млн. лв. и нетна печалба от 65 884 лв., изпреварвайки третия в класацията - „Еврохолд България“.
Това някаква шега ли е?
Коментар
� -
Не знам още колко ще се задържим на тия нива, но Батко да лапка големи пакети на 2,30 а по малките батенца да обират по пазара до 2,40 за да стоим после на тия нива... нещо не ми се вярва.. По вероятно ми се вижда след известна почивка пак да има жега и рязък подскок като следновогодишния
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Хима опитва да гради имидж на сериозна компания. Защо да не ни зарадва с последователна и стабилна политика и добри резултати. Тогава цената ще бъде в пъти по - висока от сегашната.
Вярвам, че и ръководството вижда положителните страни на това.
п.с на всички хейтъри от форума предлагам да им финансирам билет за кино
” Три билборда извън града “
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение........Поздравления за новия сайт, на мен ми харесва. Знам колко е трудно да се прави нещо градивно и знам колко лесно може да бъде оплюто. Гледайте позитивно на нещата..........
Нов сайт, ново ОСА, нов дивидент...........
Вярвам, че и ръководството вижда положителните страни на това.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Тези ме кефятЧичо Уорън му дреме на шапката
))))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cycle Разгледай мнение
If you have any comments about our WEB page, you can write us at the address shown above. However, due to the limited number of personnel in our corporate office, we are unable to provide a direct response.
Чичо Уорън му дреме на шапката
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
И кво толкова интересно за бг пазара има там ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
� -
Коментар
�
Коментар