If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде е Полки и рошавия индианец да потвърдят рецептите си от предните дни.
няма го полки ........ скри се най-позорно ......... днес софикс се извиси с "четвърт процент" или иначе казано "цял пункт и половина" ........ и този хубостник се уплаши и си плю на петите...
няма го вече ........ няма и да се връща ......... оптимистите окончателно го победиха
няколко пъти казваш, че си си възстановил продадените бройки ............. а аз оставам с убеждението, че осредняваш от доста високи нива ........... затова те питах - знаеш ли какво точно правиш, но ти не ми отговори ..... е?
на два пъти си възстанових, като последния път е по-голямата част.
Бях писал по-рано, че имам определен пакет от Химимпорт, като в зависимост от пазарната ситуация продавам голяма или по-малка част от него и възстановявам на по-ниски нива. Рядко съм продавал на 100 % от портфейла ми !
ако падне под 1,80 - ще допълвам !
ако стигне до тройка - тогава ще му мисля , дали ще продавам ! Все пак зависи от пазарната ситуация и кога ще стигнем въпросните нива !
няколко пъти казваш, че си си възстановил продадените бройки ............. а аз оставам с убеждението, че осредняваш от доста високи нива ........... затова те питах - знаеш ли какво точно правиш, но ти не ми отговори ..... е?
От файла на ЦД. Брой на акционерите във файла от 20-ти - 3482. От файла на 27-и вече са 3465. Т.е. намаляват със 17. Нищо особено. Няма промяна на ФФ по данните на ЦД.
Привет,
Към 26.11.2018 - Free float 19.49
Към 21.11.2018 - Free float 19.77
но останах с убеждението, че се готвиш да продаваш на нивата от цитата ........ затова те питах няма ли да пълниш..
Привет,
ако падне под 1,80 - ще допълвам !
ако стигне до тройка - тогава ще му мисля , дали ще продавам ! Все пак зависи от пазарната ситуация и кога ще стигнем въпросните нива !
Малко преиначаваш мненията на форумците. Димитър писа, че преди 5 трябва да мине през тройката с гарнитура на Грую.
Някак въприса ти е неточен.
Извинявам се, че ви влизам в разговора.
Polki, индексът го е докретал 585 ниво, което очакваше, започваш ли с покупките
На алигатора може да му се присвиди и да се влючи и той
не си запомнило ............ казах, че след 625 следващата подкрепа за софка е на 580 +/-5 пункта ........... за покупки изобщо не съм се замислял на тези нива ........... то и никоя акция не е паднала достатъчно за да се повиши подобаващо
следващите три седмици ще гледам комедийното шоу на тръмп .......... снощи се изцепи, че започва да обмитява вноса в сащ на ейпъл който пристига от чайната ......... щял да вдига митата на автомобилите .......... щял да спира дотациите за ГМ ........ щял да затваря границата с мексико ........ все по-весело става зад водата, а ти ме караш да си отвличам вниманието с покупки на скъпи бг акции с хубавите мажоритари...
Коментар