If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ги разбирате с вожда нещата.Интересно е,че когато цената летеше,никакъв го нямаше във форума.Сега като пада не спира писането. А това,че няма сделки или са редки с малки обеми, при спад е добре.Означава,че няма кой да продава и аукционерите вярват в позицията.А тези дребни сделки според мен са от хиени дето се мъчат да оплашят "стадото",ама не им се получава.ВЕНСЕРЕМОС!
А за кой период на летене става дума?
ПП
Абе носи се слух, че ако няма зделки може да испадне от софикс? Има ли такова нещо, или съм се заблудил?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Не ги разбирате с вожда нещата.Интересно е,че когато цената летеше,никакъв го нямаше във форума.Сега като пада не спира писането. А това,че няма сделки или са редки с малки обеми, при спад е добре.Означава,че няма кой да продава и аукционерите вярват в позицията.А тези дребни сделки според мен са от хиени дето се мъчат да оплашят "стадото",ама не им се получава.ВЕНСЕРЕМОС!
Понеже ме трият непрекъснато няма да се впускам в обяснения.Определено си в грешка но сам ще разбереш след време.Аз разбира ще ти го припомня.Успех с инвестирането!
Интересно е друго - Синият Чип, Флагманът на БФБ, няма една сделка днес?
Мисля си че даже и пидисестинки са много за тази артия...
Интересно ми е от кога изказването за бъдеща цена на дадена акция се определя като спекулация.Ами ако някой не ми вярва че на Хима ще падне цената да се хване на бас с мен.
Интересно е друго - Синият Чип, Флагманът на БФБ, няма една сделка днес?
Мисля си че даже и пидисестинки са много за тази артия...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Интересно ми е от кога изказването за бъдеща цена на дадена акция се определя като спекулация.Ами ако някой не ми вярва че на Хима ще падне цената да се хване на бас с мен.
Хората като индианеца, полки и строл ми е ясно какво правят. В случая ми помагат, тъй като съм дългосрочен и си пазарувам бавно и напоително. Те също. Иначе нямаше да си губят времето тук. Така че хайде Ние Мечоците, ако сте го гледали по картууна.
Избързваш с покуплите.Сега ако пазариш си се набутал яко.Бфб ще пада още доста.Търпение му е майката.
Коментар