Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Интересно е друго - Синият Чип, Флагманът на БФБ, няма една сделка днес?
Мисля си че даже и пидисестинки са много за тази артия...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИнтересно ми е от кога изказването за бъдеща цена на дадена акция се определя като спекулация.Ами ако някой не ми вярва че на Хима ще падне цената да се хване на бас с мен.
Мисля си че даже и пидисестинки са много за тази артия...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Хората като индианеца, полки и строл ми е ясно какво правят. В случая ми помагат, тъй като съм дългосрочен и си пазарувам бавно и напоително. Те също. Иначе нямаше да си губят времето тук. Така че хайде Ние Мечоците, ако сте го гледали по картууна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеДобър оборот днес,друго си е да инвестираш в ликвидна позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Индианец, за двеста и петдесети път ( минимум ) ви казвам на тебе и на Факушляка да не се изказвате по теми, от които нищо не разбирате.
Аз не съм виновен, че нямате два лева общо и сега си изливате злобата върху хората с възможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Индианец, за двеста и петдесети път ( минимум ) ви казвам на тебе и на Факушляка да не се изказвате по теми, от които нищо не разбирате.
Аз не съм виновен, че нямате два лева общо и сега си изливате злобата върху хората с възможности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтрува ми се че Потъник ще последва Дауто след днешната му пързалка .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеТук офертите отляво разко намаляха 40к vs 170k - 2,75%
Sofix - 1.12%
Въпросът е дали ги разбираш нещата.
А пък и ние можем да четем все пак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтрува ми се че Потъник ще последва Дауто след днешната му пързалка .
Коментар
Коментар