Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Нито пък неквъ предстояща криза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Мислиш ли, че некъв грип може да бутне Флагманъ?
Коментар
-
Нема корона, нема морона. Яко ъп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКолегите с прогнозите за цена от шейсет стойки, няма ви.. strol, Ташунко със сапа, бихте ли коментирали развоя на прогнозите си? Многобройните прогнози. Ежедневните и ежеминутни прогнози за надолу и шейсет стотинки цена. Постоянните облъчващи намеци за "още надолу може", така любезно нон-стоп видими за всички..
За това да не пропуснете да ни уведомите ако продадете че ми е писнало да чета такива дето по дъната обясняват как баш на връо са продали, ама са забравили да се похвалят и сега са дошли пак да напазаруват
Да ползвам случая да питам нещо по принцип - Ако от някой холдинг някоя компания много го закъса дали ще скочи още повече акцията - Питам за един приятел не е препоръка за нищоLast edited by ledosvetlenie; 14.04.2020, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Това го казвах и тогава! Сега съм още по-убеден, че съм прав!
Коментар
-
Че то си беше 1,40 преди короната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Хм
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПод 1.50 си е промоция!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Хм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение...а и стига сте се бутали...няма да има за всички!Аз сега се чудя дали да не направя едни бързи 40% профит като продам каквото купих в ниското
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКолегите с прогнозите за цена от шейсет стойки, няма ви.. strol, Ташунко със сапа, бихте ли коментирали развоя на прогнозите си? Многобройните прогнози. Ежедневните и ежеминутни прогнози за надолу и шейсет стотинки цена. Постоянните облъчващи намеци за "още надолу може", така любезно нон-стоп видими за всички..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЗдравейте пичове -Днес ще е хубав ден за БФБ(според мен)-би трябвало да затворим над 0,87 и да кажем че това е дъното не само на Хима но и на Софикса -Времето на спада (според мен) изтече-това е моя прочит на графиката .Много ми се иска тея от Енас...на и Сапол дето разпродваха да гледат кат на....ни -защото нямаше нужда от всичко това което сътвориха .
Горното не е препоръка ни за покупки ни за продажби .Успех пичове
- 1 like
Коментар
Коментар