If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Контрол панел после има поле в което изписва ника, който не искаш да четеш. За индианци върши идеална работа. Само цитатите се виждат, но няма идеално щастие.
Който не чете парите си ще осере.Всеки лев ще занули и много,много ще боли.Истината неудобна за мнозина,ви пази да не се наденете на Батя ви на натегната му пружина.Че той лъжливи и омайни ги преде парите ви да прибере
Контрол панел после има поле в което изписва ника, който не искаш да четеш. За индианци върши идеална работа. Само цитатите се виждат, но няма идеално щастие.
Батя, един технически въпрос - как/откъде се слага игнор на индианец? Сериозно питам, всъщност.
Крушенец и да четеш и да не четеш кога ти давам прогноза за спад на пазара пак ще си загубиш парите.То в тая игра се иска поне малко и усет да имаш ама при теб липсва и се изяждаш от нерви.
Ташуняк, не ти виждам постовете понеже си ми в игнора, само като някой те цитира /добре е от Инвестора да коригират това/
Мога само да коментирам, че ако имаше топки и действаше повече отколкота да говориш, вече можеше да си с 1 000 лв. напред
Жив и здрав!
Батя, един технически въпрос - как/откъде се слага игнор на индианец? Сериозно питам, всъщност.
Ташуняк, не ти виждам постовете понеже си ми в игнора, само като някой те цитира /добре е от Инвестора да коригират това/
Мога само да коментирам, че ако имаше топки и действаше повече отколкота да говориш, вече можеше да си с 1 000 лв. напред
Жив и здрав!
Батка ти не си ми в игнора,но само да ти кажа,че нямаш усет към пазара освен да стискаш артии и да викаш че пружината се натягала.Ще проееря как да те сложа в игнора да не ти чета подвеждащите писания че се нервирам като манипулираш хората.
Коментар